Dajana Bošković sa sestrom Tijanom (©MN Press)
Dajana Bošković sa sestrom Tijanom (©MN Press)

Zvezda na pragu velikog pojačanja: Dajana Bošković blizu Marakane

Vreme čitanja: 1min | uto. 04.01.22. | 12:16

Starija sestra naše najbolje odbojkašice Tijane završila epizodu u Kini i mogla bi ponovo da zaigra u našoj ligi

Lepe vesti bi uskoro mogle da se čuju sa Marakane. Prema nezvaničnim informacijama Mozzart Sporta Crvena zvezda je blizu velikog pojačanja na poziciji korektora. U pitanju je reprezentativka Bosne i Hercegovine Dajana Bošković (27), koja je u ozbiljnim pregovorima sa crveno-belima.

Starija sestra naše najbolje odbojkašice Tijane prethodne dve sezone provela je u turskom Kuzejboru. Pre toga je u istoj zemlji igrala za Sarijer. Sezonu 2017-2018 je provela u Poljskoj, to je bila prva njena stanica po povratku iz Amerike sa koledža. Pre odlaska u SAD bila je u beogradskoj Vizuri i Dinamu iz Pančeva. Ove sezone je igrala za kineski Šendžen, a pošto je prvenstvo u toj državi završeno odlučila je da se ponovo oproba u srpskoj ligi.

Izabrane vesti

Ukoliko i zvanično dođe do saradnje biće značajno pojačanje za Crvenu zvezdu, koja je ovu sezonu počela sa velikim ambicijama. Posle prvog kruga ligaškog dela crveno-bele su bile prve na tabeli sa svih devet pobeda. Onda se desio pad, doživele su tri poraza pa je došlo do raskida saradnje sa trenerom Aleksandrom Vladisavljevim. Na klupu je krajem decembra seo Milan Gršić i sa njim je ostvarena pobeda protiv Inđije i tako zatvorena godina sa skorom 10-3 na trećoj poziciji.


tagovi

OK Crvena ZvezdaDajana BoškovićOdbojkaški transferi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara