""
""

Armirano-betonski ugovori Red Bula za Rikarda i Verstapena

Vreme čitanja: 1min | pet. 16.06.17. | 10:39

Ekipa iz Milton Kingsa čvrstim klauzulama ne dopošta transver kombinacije svojoj vozačkoj postavi. Vozači su u šaci Helmuta Marka i Ditriha Matešica

Nema mrdanja za Danijela Rikarda i Maksa Verstapena, ali ni za vozače Toro Roso tima. Tako kaže Helmut Marko, vodeća ličnost Red Bula presecajući tračeve oko transferaških opcija za vozače tima iz Milton Kingsa.
“Slušajte, Rikardo i Verstapen imaju fiksne i čvrste ugovorene obaveze. Danijel Rikardo i u 2018, a Maks Verstapen i mnogo duže. Mi smo na takve ideje i računali, pa smo se obezbedili jer ne želimo da ih puštamo”, rekao je Helmut Marko za medije.

Izabrane vesti

Isti tretman Red Bul je primenio i na “setelitsku ekipu”. Po istim principima i vozačima Toro Roso ekipe se ne dozvoljava švrljanje, odnosno sloboda za put u novu sredinu.
“Ista stvar vam je i sa Karlosom Sajncem. On je vezan na duge staze sve do 2019. godine. Kod svih njih je isto, pa samo mi i isključivo mi možemo da menjamo ugovore. Vozači tu ne mogu ništa”, zaključio je Helmut Marko na osnovu pravnih formulacija kojima se ekipa Ditriha Matešica zaštitila od svega, svakoga i svačega.

(Foto: Actjion Images)


tagovi

ugovorToro RosoRed BulMaks VerstapenKarlos SajncHelmut MarkoFormula 1Danijel Rikardo

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara