Komentari na vest

Bitka je izgubljena, rat nije: Ne može se preko noći iz druge u Ligu šampiona, ali jasno je - Orlovi rastu

aleksandar1413@gmail.com

pre preko 1 godinu

Nema podrsku , svaki dobar trener bi ovo pobedio. Pustite bivse koji su preko partije dolazili. Igramo sporo , losa odbrana. Napredak je povratak igraca i Pesmalbekov pasos, igra nikako.
G

Gile 88

pre preko 1 godinu

Istina je negde na sredini nisu u pravu oni koji tvrde da nismo napredovali ako ništa drugo napad je brži i kreativniji a sa druge strane nisu u pravu ni oni za koje je ovo atomski rukomet mora mnogo da se radi realno smo u grupi timova od 6 do 12. mesta.
i

istina ne kosta

pre preko 1 godinu

Norveyani ce /a bojim se cak i Holandjani/ razbiti srpsku staticnu i tromu odbranu sa vecnih 6:0 na crti,. Razbice nas brzim centrom i jos brzim protokom lopte u napadu.I necemo znati gde udaramo. Resice nas u prvih 20 minuta kao i uvek. Nista tu novo nema. Aii nema ni pomoci jer su za klasu BRZI i takticki bolji. Skandnavcima pariraju samo Francuzi i Spanci jer su "doktori odbrane." Uspore ih koliko toliko i onda mogu da igraju sa njima. Mi imamo u odbrani nekoliko nabildanih i visokih frajera koji na 30 metara trce pola minute. Nemamo mi sta da radimo protiv najboljih. Kukic (ima dosta godina na zalost), mladi Dodic, Borzas, Radivojevic ...mogu da pariraju nekom dinamikom i brzinom..Ostali? Ni pod razno...I dajte vise postedite nas prica o "Bandi" i tome kako on nedostaje ? Koliko je odigrao sampionata za Srbiju? Non stop je povredjen kada igra reprezentacija. To je svetsko cudo. Ostali golmani iz prvenstva u prvenstvo igraju, a mi stalno cekamo da se nas prvi golman pojavi. Vec je postalo smesno.
V

Verkić

pre preko 1 godinu

Nama veći problem predstavljaju pivotmeni nego bekovi.Gola je juče držao čas Marseniću i Pešmalbeku,bukvalno nekoliko golova iza ledja dao.
B

Bravo

pre preko 1 godinu

Za komentar Nesreća 100 % tačno sve. Sve ovo u eri Đokovića koji je institucija i koga svi prate i vole. U vreme i kada je tenis imao zlato u Dejvis Kupu i Anu i Jelenu kao prve na listi. Rukomet je urušavan godinama. Nemamo sistem i preko noći se ne menja ništa. Malo je dobrih trenera a mlađe kategorije jako loše. Ženski rukomet je malte ne na izumiranju. Spao na 3 lige. Deca idu na sport koji ima rezultate a ovo jedino ne važi za fudbal jer je br 1 uvek i bez obzira na sve. Vadimo da se da je odbojka odvukla visoku decu. Ne,deca idu na sport koji ima rezultate i prati se u toj državi. Odbojka i košarka su uspeli da ostanu u vrhu i imaju masovnost.
d

dosta demagogije!

pre preko 1 godinu

I ova generacija ima GUBITNICKI MENTALITET. Kako drugacije objasniti onoliko zapucavanje zicera kada se odlucuje utakmica? Kako objasniti situacija da primis 15 golova iz 15 prvih udaraca na utakmici? Koga smo ozbiljnog iz prve svetske grupe dobilili na nekom prvenstvu, ako ne racunamo ono prvenstvo kod nas u Beogradu. Ako ne mpzes uzeti medalju mozes bar nekada negde, makar na foru, dobiti nekoga ozbljnog protivnika. Ne, mi ni to ne mozemo. Vec vidim naslove nakon sto izgubimo od Norvezana (koji ce verovatno dobiti Nemacku), a mozda i od Katara ili Holandije, kako smo "ipak napredovali", kako igramo lepse itd. Gluposti. SAMO REZULTAT SE PIKA. Ako se ne udje u cetvrfinale - adio Đerona. Bio si bolji od domacih "magova", ali to nije dovoljno. Necemo cekati jos 20 godina valjda. Isto je sa onim Slovencem i zenskom ekipom. Nije dovoljno sto su bolji od domacih trenera, vec ako dolaze, moraju i da naprave neki rezultat.
N

Ne

pre preko 1 godinu

Kuća se gradi od temelja, a temelj je uništen odavno. Korak po korak i biće uspeha, momci napreduju iz utakmice u utakmicu
H

Handball Fan

pre preko 1 godinu

Napisao si 'dosta demagogije", a onda prosuo populističke parole, koje nemaju nikakvo utemeljenje u realnosti. Rezultat je kruna prethodnog rada, ulaganja, podrške, kontinuiteta, infrastrukture, logistike, medija, lokalnih zajednica, ama baš svega. A ne reći, hoću rezultat. Pa hoćeš, ali da li možeš? Pa čak ni kad se svi preduslovi ispune, opet ne znači da će se doći do medalje. I puno jače reprezentacije, poput Danske, Nemačke i drugih znale su kiksati. E za njih važi možda ovo "samo se rezultat pika". Za nas ne. Postavljati nerealne zahteve pred selektora je van pameti. To je isto kao kada bi neko Željku Obradoviću ili Dušku Ivanoviću postavio ultimatum Partizan/Zvezda na final four ili ideš. Besmisleno. Gerona je ozbiljan posao uradio do sada i apsolutno sam uveren da nijedan domaći selektor ni blizu ne bi bio toliko uspešan. Imali smo tu nesreću i da vidimo u praksi. Uspostavio je temelje, sada ide nadgradnja. Mislim da se moramo osloboditi ličnih frustracija i pokazati veći stepen strpljenja i podrške.
N

Nesreća

pre preko 1 godinu

Mi smo kao sport peti u Srbiji, ustvari poslednji od svih kolektivnih. Fudbal se prati u njega se ulaže i to je sve normalno. Imamo nesreću da je košarka u Srbiji nacionalni sport i to je tradicija. tu se ne može ništa. Nema zemlje na svetu gde se košarka voli kao u Srbiji. Vaterpolo je trofejan i probio se visoko. Odbojka ima velike rezultate u obe konkurencije i zauzela je visoko mesto u Srbiji. Skanidanvci nemaju ovaj problem. Koga realno zanima peti sport po popularnosti, po zainteresovanosti dece, sport koji je daleko iza ostalih navedenih. Ako si prvi ili drugi na tabeli po rezultatu i masovnosti u priči si, sve ostalo je daleko od srca. Rukomet nema jak klub u evropi. Nemamo velike zvezde, nemamo medijsku pažnju sem kada igra reprezentacija. Nemamo kontinuitet nastupa na olimpijskim igrama. Liga je loša. Masovnost mala. Klubovi su bez novca. Sa druge strane odbojka u obe konkurencije bude prvak evrope i to 3 puta . Košarka igra finale svih takmičenja. Vaterpolo osvaja sve što se može. Ženska kosarka se podigne budu prvaci evrope. Ženska odbojka dva puta uzastopno šampion sveta. Svaki rezultat rukometa je daleko od ovih uspešnih i to je generalni problem. Porede nas sa njima a neuporedivo je porediti rukometaše Srbije i košarkaše ili rukometašice i odbojkašice. Rukomet se igra u malim zemljama gde pored fudbala nema drugih uspeha, drugog sporta . Hrvatska ima sreću jer sem fudbala nemaju drugi uspešan sport.
B

Bravo

pre preko 1 godinu

Sve je realno napisano. Na sve to svaka čast momcima, što i pored svega što si naveo, konačno možemo da se pobijemo sa svima. A što se tiče vaterpola, pratio sam i mogu da kažem (nažalost) da odmah možemo da zaboravimo na redovne medalje. Ni blizu nemamo kvalitetnu i talentovanu ekipu kao nekada, nadam se da grešim.
F

Firga

pre preko 1 godinu

Ne tropaj.
@

@bravo

pre preko 1 godinu

Ma sta si ti pratio, momci jedno leto pauzirali sa medaljama(i ako su vala) i odmah ih proglasavaju gubitnicima. Smesno. Mladje kategorije su ovog i proslog leta osvojili zlata i medalja i ima momaka koji vec mogu da konkurisu za A tim. Koliko su Madjari imali godina posta pa im sad sledi period dominacije, ali ne samo Srbi odmah moraju da mrače. To je ionako sport koji ozbiljno igra 5-6 zemalja pa se uvek nekako mozes dokotrljati do medalje.
c

che t

pre preko 1 godinu

Dobro je ovo...Cak vrlo dobro...Vidi se napredak,vidi se ruka trenera,sistem...Velika je strts za Bandu...Cupara je vrhunski golman ali jednostavno nije imao dan-kad imas dva vrhunska golmana,gotovo je sigurno da ce jedan da se "razbrani"..Pricate da Nemci nisu kompletni...Pa nismo ni mi...!Banda,Nenadic,Zelenovic,jos nekoliko veterana....Smatram da Ðerona dobro radi,da je to proces.Imace sa kim i da se nadogradi ova ekipa...Dodic raste,mali Milic iz Vose,Nikolic,jos par extra talentovanih juniora..
G

Gostinjo

pre preko 1 godinu

Nema nikakve razlike izmedju perunicicevog i ovog tima. Nikakva razlika izmedju 8. i 18. mjesta.
s

sandro08

pre preko 1 godinu

Sa Perunicicem smo gubili od Svajcarske i igrali neresno sa Belgijom. Dok je Djerona pobedio Francusku i Sloveniju i igrao egal sa Nemcima. Isto nema sta. Toni koliko-toliko vratio kult reprezentaciji. Djodjic, Abutovic i Djukic se vratili. Borzasa i Pesmalbeka ubedio da igraju za nas, ima novi klinci koji se dokazuju. Vidi se napedak, problem je sto smo mi zatucan narod koji od drveta ne vidi sumu.
g

gostinjo

pre preko 1 godinu

Perunicic se oslanjao na Kukica, a koja je spanceva taktika? Ostaviti Cuparu na golu iako je primio 20 golova od 20 suteva?
A

Andjusov fan

pre preko 1 godinu

Gledajuci sinoscnju utakmicu shvatio sam sustinu, jeste nas Djerona digao kao ekipi al on nije trener za velika dela. On je trener nekog Satra koji je deseti dvanaesti u francuskoj ligi nije covel navikao da takticki zateze ekipu da primi gol manje.. kad je neki problem u igri da pokusa da ga spreci nego se celu utakmicu sipalo na gol vise.. Videli smo sinoc kako stari vuk Alfred Gislason koji je osvajao sijaset titula lige sampiona sa Kilom ekipu prilagodjava nama tj . Nasim nedostacima.. Jeste da mi imamo gomilu nedostataka igrackih gde Djerona pravi razne kompetacije odbrana napad, al je napravio ogromnu greske kad je vec u desetom minutu vidjeno da njiho srednji bek glavni polretac svega trebalo je igrati flastera na njega ili produbiti odbranu.. jel nerealno da mi na tarabu 6-0primimo 34 gola a da vecina golova padnu izmedju 6 i 7 metara
Б

Б.

pre preko 1 godinu

Да има такмичење у ложењу били би прваци света.
e

eto tako

pre preko 1 godinu

Pa za to sport i služi ako nisi znao. Sta ce ti sport ako nema nikakvog loženja, navijanja i nade da u nekom sportu u kojem nismo dobri(fudbal/rukomet) nekad možeš iznenaditi favorita. U košarci je to loženje i normalno, Grci se još više od nas lože u košarci a zadnju medalju osvojili 2009.
C

Cipiripi LE2

pre preko 1 godinu

Biti na gol zaostatka i imati sansu do poslednjeg minuta protiv Nemacke u rukometu je ravno cudu, pozitivno su me iznenadili igraci, Italijan je izgleda nasao nacin da ubrza igru kao sto prilici modernom rukometu, malo cvrscu odbranu da smo odigrali svsta bi bilo, ne moze svaki napad da se primi gol a takav je bio utisak
G

Gostimirko

pre preko 1 godinu

Nit je on "italijan", nit je Nemacka sa podmlađenim timom (bez 5 najboljih igrača) nesto jaka. Za Srbiju koja veze nema naravno da jeste.
E

ET-1

pre preko 1 godinu

Sve u svemu dobro smo odigrali utakmicu, vidjela se tu borba i htjenje. Po meni malo tu i neiskustvo i brzopletost kod rezultata 33:31 kad smo imali 4-5 napada da spustimo razliku i nismo uspljeli dati gol. Sve u svemu vidi se neki napredak u igri u odnosu na prethodne godine. Uglavnom sa pobedom protiv Alžira prošli smo u sledeći krug i to nam je realno najveći domet koji ćemo dostići na ovom prvenstvu, nije realno više očekivati od njih. Treba sačekati sledeće Evropsko prvenstvo pa ćemo vidjeti tamo možda možemo očekivati neki bolji rezultat.
s

sandro08

pre preko 1 godinu

Svako ko redovno prati zna da nase tek dolazi, samo je potrebno strpljenje i kontinuitet. Momci koji su prosle godine na U-20 prvenstvu Evrope uzeli bronzu tek treba da se dokazuju na velikoj sceni. Dodic ce biti lider u buducnosti, isti taj Dodic koji je bio MVP tog takmicenja.
Ž

Ženska kosarka

pre preko 1 godinu

Imamo 1500 košarkašica. Nemamo klub koji ih Igra u evropi. Imamo 2 lige. Prvaci smo evrope. O ženskoj odbojci samo ću reći prvaci sveta.
H

Handball Fan

pre preko 1 godinu

S jedne strane imaš evropsku supersilu u kojoj je rukomet sport broj 2 (odmah iza fudbala) i koji je finansijski i medijski snažno podržan, koja ima najveću bazu profesionalnih rukometaša u Evropi, najjaču ligu na svetu,najveće budžete, najbolje uslove i šta sve ne, a sa druge strane Srbiju, gde je bukvalno sve suprotno od toga. Meč se igra u Poljskoj, pred 3000 nemačkih i 50 srpskih navijača. Sudije Danci na veoma suptilan način u kriznim momentima (kad se lomi) pri kraju meča, onako galantno, poguraju Nemce... I sve to kad sabereš Nemcima nije dovoljno, da nas rutinski razbiju 8 razlike, nego se moraju boriti bukvalno do zadnje sekunde. Pa mi smo čudo! Borbeni, žilavi, mentalno znatno jači nego ranijih godina. Skoro pa egal sa Nemcima, u situaciji kad nam golman ne odbrani ništa. Pa šta bi bilo da je imao 13-14 odbrana što je za naše golmane standard? Nemci su odigrali 80% bolje protiv nas nego protiv Katara. Ne pamtim kad su bolje izgledali na terenu nego sinoć, što je ujedno i glavni komentar njihovih navijača i medija. Hvalospevi sa svih strana na njihov račun, pa i od strane rukometnih eksperata. Teško da mogu bolje. A mi? Mi, bez odbrane odigrali. A na semaforu, na kraju, jedan razlike. Pa zamislite onda koliko ima prostora za napredak kod nas, ako bi odbranu popravili za 20,30,50%. Zato se radujem narednim mečevima gde možemo samo dobiti. I sinoć smo dobili, iako nismo rezultatski. Nama su nasušno potrebne utakmice kao sinoć, protiv kvalitetnijih i namazanijih reprezentacija, u punom takmičarskom naboju (prijateljske su ipak nešto drugo). Tu se uči, uigrava, ispravlja, brusi, diže. Nama to najviše fali, to timsko iskustvo. Zato će dobro doći i mečevi sa Norvežanima, veoma neugodnom Holandijom, s Katarom i sl. S Norvežanima opet u martu, ako se ne varam igramo dve utakmice kvalifikacija. To su sve odlične prilike da se dignemo i usavršimo. E onda će biti prilike za revanš Nemcima. U svakom slučaju, puna podrška za momke i selektora.
G

Gostimirko

pre preko 1 godinu

I u zenskoj kosarci nemamo Ligu i klub pa dva puta evropske prvakinje. Drugo, sta ima veze sve napisano sa činjenicom da je OVIM RUKOMETAŠIMA SRBIJE MRSKO IGRATI ODBRANU. Alzir nema kvalitet, ali krecu se u odbrani 10 puta vise od Srbije. Mrsko im je izaci na šutersku ruku, kao da ih je neko zalepio na liniju 6 metara.
G

Gost555

pre preko 1 godinu

I poenta toga je?
M

Mop

pre preko 1 godinu

Prosek. Nemcima masa igrača ne igra. Baš mislio da će iskorak napraviti, ali nema ništa od toga. Rutinski nas dobili. 2,3 gola razlike je bilo konstantno
P

Pojma nemaš

pre preko 1 godinu

Nemačka je odigrala vrh utakmicu, a li praktično bez golmana smo igrali egal sve vreme, da smo pogodili zicere pred kraj meča, verujem da sigurno ne bismo izgubili. Nemačka igra mnogo bolje nego ranije a tek će. Inače pričao sam sa Francuzom, kaže da igramo atomski rukomet i da odavno nije gledao bolju Srbiju
M

Mop

pre preko 1 godinu

Ma da sigurno. Lagano nas dobili
G

Gostimirko

pre preko 1 godinu

Pojma nemas :) Ma kidamo druže🤣🤣🤣🤣 Daj pusti te bajke, kakvo crno odusevljenje, neces mozda Katar dobit, a od Norveske ima da prime 40. Vidis li ti ekspertu (ili taj Francuz) da su oni fiksirani na 6 metara i ne izlaze na sutersku ruku protivnika, radijus kretanja im je korak levo i korak desno, napred uopste ne idu (mozda dzojstik pokvaren). Evo cujemo se posle Norveske!!!
P

Pojma nemaš

pre preko 1 godinu

Hejteru nemoj da smaraš i pljuješ i u svemu vidiš negativno. Realno je da će nas Norveška pobediti ubedljivo, al kakav sada igramo rukomet a kakav smo pre 4 godine je razlika nebo i zemlja
M

Mop

pre preko 1 godinu

I slep čovek je video da mi ni blizu nerešenog bili nismo.
G

Gostimirko

pre preko 1 godinu

Zašto sam hejter??? Samo sam realan. Cuj ti pricaš o nekoj vrhunskoj igri, a ja kazem da ovo nije nista posebno, sto je i dokazao podmlađeni tim Nemacke. Znači da ne bi bio HEJTER - MORAM PRIČATI BAJKE I NEREALNE PRIČE. Strašno!!!
Z

Zlatko Psihopata

pre preko 1 godinu

Milosavljev treba da istupi javno i da kaže kako mu je klub zabranio učešće, pogotovo da igra protiv Njemačke. Kao Ataman Vasi protiv Turske. I da dobije otkaz, dobice ekspresno ugovor bilo gdje van Njemačke, vjerovatno i bolji.
Š

Šljaka

pre preko 1 godinu

Ovaj sport očigledno nije za žene, i ako je moraju igrat protiv žena.
m

m@jstor

pre preko 1 godinu

Sta ce nam tek Holandjani uraditi, mali brzi, nema sta da trazimo ovako visoki tromi..
M

Ma da

pre preko 1 godinu

Nemačka je bas sila u rukometu... Kao i Norveška koja 50 godina nije uspela da se plasira na olimpijske igre. Imamo kostur gde do četvrtfinala nismo imali 6 najboljih reprezentacija. Nismo bili u Tokiju. Evropsko prvenstvo loš rezultat, a ovde ako ne uđemo među osam ja ne znam onda šta je to Đerona uradio...
s

sandro08

pre preko 1 godinu

Ovo moze da napise samo neko ko nema pojma. Norveska na poslednja 3 SP igrali 2 finala, Nemci pre 4 godine bili u polufinalu i ljudi imaju najjacu ligu na svetu, dok je nasa 26-27 na rang listi. Ljudi mnogo vise ulazu nego mi. Ne moze nista preko noci jer smo 10 godina ocajni. Proslo EP preteska grupa gde je Francuska dosla iz 3. sesira i unistio nas kovid. Tacno je da se sada ne ukrstamo sa velikom cetvorkom, ali ima tu dosta dobrih ekipa. Pre svega Holandija koja ima nekoliko vrhunskih igraca kao sto su Steins i Smits. Mada ko nam kriv kad smo zatupljen narod koji zeli rezultat ODMAH, a nemamo jake temelje iza sebe.
C

Chacarita

pre preko 1 godinu

Ja se slazem da je ovo izgledalo dosta bolje nego zadnjih godina, ali opet je i juce bilo milion mana i ne vidim razlog da se o tome ne prica i ne pise. Prvo, golmani. Toliko je se pricalo da imamo najbolji tandem na svetu, Milosavljev-Cupara. Milosavljev je na nasu veliku zalost povredjen i to je hendikep koji je prosto preveliki za nas. Ali sta je uradio Cupara? Pa ljudi moji ono je kriminal. Skinuo je jedan (JEDAN) zicer i dva puta ga je pogodila lopta za nekih 45 minuta provedenih na terenu. To ne da nije na nivou potrebnom da se pobedi Nemacka, nego je kriminalno. Bez golmana se ne mogu pobediti ni mnogo manji od Nemacke. Onda odbrana. Ko prati rukomet zna da Nemacka onaj broj golova do 50.minuta nije dala dobrih 8-10 godina, i to u svim utakmicama - dakle ukljucujuci razne Koreje, Bahraine, Saudijske Arabije, itd. Njihov komentator sinoc ne moze cudu da se nacudi da im je svaki napad gol, minimum 10 puta je pomenuo da se ne seca kad su dali ovoliko golova do 50.minuta - tad smo konacno malo uspeli da ih zaustavimo, ali tad je i njihov golman spustio nama roletnu. Onda dalje sto se tice odbrane, koliko smo mi golova primili dodavanjima izmedju pozicije 2 i 3 u odbrani na pivota? I to opet i opet i opet, ponekad i po 4 puta zaredom. Nedopustivo. U napadu smo odigrali odlicnu utakmicu ali sta to vredi. Marsenic je uz moje veliko postovanje igrac za male utakmice, realizacija mu je katastrofalna a upravo on je bio taj koji je precesto dopustao ova gore pomenuta dodavanja izmedju 2 i 3. Da ne bude da je sve lose, nije. Vidi se veliki pomak u odnosu na ranije godine i vide se rezultati rada. Ali isto tako se vidi da nam fali i dalje dobar deo do nivoa Nemacke, a ta ista Nemacka nece imati sta da trazi u borbi za medalje. Vidim svi pisu steta, ali ja ne znam za cim mi zalimo, gubili smo od prvog minuta do kraja, citavih 60 minuta smo gubili a ovaj gol 5 sekundi pre kraja za -1 je zapravo bio prvi put da smo prisli na -1 posle uvodnih 5 minuta, tako da i to malo zavarava jer smo bili dalje od pozitivnog rezultata od jednog gola. Previse je propasti i stete nacinjeno nasem rukometu da se to ispegla za godinu-dve i mislim da cemo toga tek postati svesni.
F

Futsalista

pre preko 1 godinu

U cemu rastemo?!!? Proslo prvenstvo bilo je vidljivo da igramo potpuno drugi sport (uzasno spori), fizicki ne lice na ostale učesnike turnira. Na ovom glavno pitanje da li u rukometu sme golman da se menja??? Covek ne bitno ko je u pitanju ne moze da odbrani 20 minuta nista i stoji pred golom. Toliko...
C

Chacarita

pre preko 1 godinu

Ja ne znam da li sam ikad video ovako nesto kao ovo sto je Cupara odigrao juce. Da golman Vesprema ne moze jednu jedinu loptu da odbrani za poluvreme, ono je nevidjeno.
G

Gostimirko

pre preko 1 godinu

20 godina ista "pisanija" kao i za fudbalere. Večito jačaju, večito završe 28. ili 29. od 32 ekipe. Ništa oni ne jačaju, isti su "luzeri", kao i godinama.
S

Sine

pre preko 1 godinu

Nemoj da stavljaš u isti koš rukometaše gde se ne ulaže ništa već decenijama i fudbal gde se ulažu mogu slobodno reći milijarde a grupu nismo prošli u istoriji na SP a na EP se nismo nikad ni kvalifikovali
S

Savski venac

pre preko 1 godinu

Veoma sam zadovoljan prikazanim,uz jos poneku odbranu golmana,mozemo da se pobijemo sa svima. Idemo momci!
G

Gostimirko

pre preko 1 godinu

Normalno da golman ne moze odbranit kad niko ne izlazi na šutersku ruku protivnika. Neko iz izgleda "zašarafio" na liniju od 6 metara. Radijus kretanja korak levo, korak desno. Čemu se nadat??? Uopste ne igraju odbranu.
G

Gost29

pre preko 1 godinu

Samo vi lažite sami sebe tako je lepše, kao što mnogi veruju vučiću da je Srbija ekonomski tigar 🐯
j

jvns

pre preko 1 godinu

Procitao sam prvih par recenica i dovoljno mi je. Kaze Marsenic " da im je neko ponudio pre 2 god da izgube od Nemacke golom razlike oberucke bi prihvatili". Pa naravno zato sto su luzeri i bice uvek sa ovim razmisljanjem
G

Gostimirko

pre preko 1 godinu

Oberučke bi prihvatili i minimalan poraz od Norveske 🤣🤣🤣🤣🤣🤣 Koji sportista prihvata poraz oberučke nije mi jasno???
G

Gost1111

pre preko 1 godinu

Додићу треба дати већу минутажу. Одлично убрзава игру и разиграва, а при томе непознат је селекцијама и непредвидив. Швабе су јуче одмах са два играча изашле на Ђорђића јер знају да је хаубица, а ми ко мутави само њему лопту гурамо. Искрено, не бих рекао да је Њемачка класа испод. Јуче сам гледао Норвежане како се пате са Аргентином, Њемачка је за њих тренутно велесила.
Z

Zbaj

pre preko 1 godinu

Svedska, Francuska, Dansa i Spanija su klasa iznad, onda se redja drugi red reprezentacija, kao Island, Norveska, Hrvatska (koja doduse nije dobro pocela), Slovenija, mozda Egipat a onda ide treci red kao Njemacka, Holadnija, i odmah iza njih je nedje Srbija, pa mozda Crna Gora, Katar i sl...
G

Gostimirko

pre preko 1 godinu

Kakva je Nemačka sila za Norvešku?? Nemačka igra u podmlađenom sastavu bez 5 najboljih igrača koji da su hteli igrati bili bi u sastavu. Pomest ce Norvežani lagano i Nemačku, a Srbiju pogotovo (daju nam 40 golova lagano sa ovim igranjem Srbije bez odbrane).
C

Chacarita

pre preko 1 godinu

Ti ako mislis da je ova Nemacka velesila za Norvesku se i ne razumes previse u rukomet.
G

Gluposti

pre preko 1 godinu

Nemačka je top reprezentacija i tek će biti, a ovo što pričaš da je Hrvatska 1. rang su smešne priče, možda nekada više ne
Z

Zbaj

pre preko 1 godinu

Njemacka je podmladjena, a Norveska nije kompletna, mislim da im fale dva igraca. Hrvatsku nisam stavio u sami vrh vec u drugi red reprezentacija, a ne prvi. E sad ako ovo EP opet ne urade nista padaju u ovu trcu grupu, ali je zato prva ova grupa bas klasna i prica za sebe.
B

Bravo Orlovi

pre preko 1 godinu

S obzirom koliko se para ne ulaže u rukomet za razliku od fudbala, košarke pa i vaterpola, momci igraju vrh. Možemo da igramo egal sa svima i da se potučemo a imamo dosta igrača ispod 30 godina, znači biće velika većina na okupu još dugo. Pun gas braćo i da država pomogne rukomet kao što pomaže blizance koji nikad ništa nisu uradili ni u košarci ni fudbalu a i te pare na kraju idu u džepove stranaca. Da se uloži u srpski rukomet 10% koliko se ulaže u fudbal i košarku i bili bismo babaroge. Samo hrabro momci
Г

Гостиварски

pre preko 1 godinu

Никад ништа нису урадили? Јел си реалан ти?
I

Izvini

pre preko 1 godinu

A kad su Partizan i Zvezda nešto uradili u košarci i fudbalu??? Ne pričaj mi o prošlom milenijumu. U Evroligi Partizan f4 i to ie to, ni u top 8 ne možemo da uđemo. Kada uđu u LŠ ili LE služe kao kante za napucavanje. A u reprezentaciji se blamiramo isto
С

Сусек 85'

pre preko 1 godinu

Голман Немачке на нивоу !