Maja Ognjenović (©MN Press)
Maja Ognjenović (©MN Press)

Brit Herbots: Kad igraš protiv Maje Ognjenović - poludiš... Nekad sam satima gledala njene snimke

Vreme čitanja: 1min | sre. 17.01.24. | 17:36

Belgijanka hvalila iskusnu saigračicu iz Skandićija

Veoma dugo traje Maja Ognjenović na odbojkašoj sceni, pa se nekad čini da su ljudi u Srbiji navikli na njeno umeće... Sve to što može da uradi na terenu često bude zadivljujuće, ali pitanje je da li je domaćim ljubiteljima odbojke to postalo normalno ili se i dalje oduševljavaju.

Kakva je ona igračica, tačnije kolika je zapravo legenda, često može da se čuje od stranih igračica.

Izabrane vesti

Još jedna u nizu koja je pohvalno govorila o kapitenu reprezentacije Srbije je Brit Herbots. Belgijanka ove sezone ima priliku da deli teren sa iskusnim dizačem u Skandićiju.

"Jedna od najvećih šansi u život - igrati sa Majom Ognjenović. Ona nije samo idol svim devojkama, nego je jedan od najboljih dizača na svetu. Sećam se kad sam bila mala, imala sam 15 godina, hteli su da budem dizač. Gledala sam satima njene snimke, kako ona to radi, i dalje ne razumem kako to radi", ispričala je uz osmeh Brit Herbots.

Nije bilo lako Belgijanki da nađe prave reči kako bi opisala šta to ona zapravo može na terenu.

"I danas na treninzima nekada sam u šoku... Kako? To je neverovatno. Sjajno je igrati sa Majom. Način na koji čita igru, njene ruke... Ne možeš da pročitaš, to je nemoguće. Kad igraš na treningu protiv nje - poludiš. Stvarno poludiš. To je neverovatno", podvukla je Herbots.



tagovi

Maja OgnjenovićBrit HerbotsŽOK Skandići

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara