"Nikola Janović"
"Nikola Janović"

Crnogorci pronašli krivce za poraz: Sudije su nas upropastile!

Vreme čitanja: 1min | sub. 23.01.16. | 21:08

"Srbija je velika reprezentacija, to su sjajni momci i sa svima smo veoma dobri. Sve što su osvojili zasluženo im je pripalo, ali za ovaj meč nisam siguran da je bilo tako", rekao je Janović

Nikola Janović

Reprezentativci Crne Gore smatraju da su sudije finalne utakmice Evropskog prvenstva u Beogradu Boris Margeta i Jorgos Stavridis direktno uticale na njen konačan ishod.

Izabrane vesti

Nikola Janović je poručio da je sve što je Srbija do sada osvajala bilo apsolutno zasluženo, ali ne i večerašnji trofej.
"Ponosni smo na sve što smo uradili na Evropskom prvenstvu. Ne znam, možda je moglo i drugačije da bude u finalu, ali utisak je da su nas sudije upropastile. Srbija je velika reprezentacija, to su sjajni momci i sa svima smo veoma dobri. Sve što su osvojili zasluženo im je pripalo, ali za ovaj meč nisam siguran da je bilo tako", rekao je Janović, a prenose Vijesti.

Slično je bilo i izlaganje crnogorskog selektora Vladimira Gojkovića.
"Bilo je nekih odluka. Imali smo situaciju u svojim rukama, ali taj momenat kada je Radović postigao gol. Jedan sudija je rekao da je gol, drugi da nije, a nakon toga smo odmah primili pogodak. Imali smo reakciju na 9:8 i tu je bilo čisto isključenje nad Nikolom Janovićem... Nije lako protiv Srbije držati stvari pod kontrolom. Bili smo potrošeni, umor je učinio svoje. Treba da budemo pametni nakon ovoga, situacija u crnogrskom vaterpolu nije dobra. I moramo da budemo još bolji od Olimpijskih igara", rekao je Gojković.  

(FOTO: Action images)


tagovi

Vladimir GojkovićNikola JanovićEvropsko prvenstvo u vaterpolu

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara