Komentari na vest

Dodiri majstora i naplata duga s kamatom: Jakšić i Mandić vratili sjaj Srbiji i lansirali je u četvrtfinale

y

y77

pre 4 meseca

zasto su nasi igrali 1/8 finala kao prvi u grupi, a ostali nisu?
B

Bd

pre 4 meseca

Zato što su C ( u kojoj smo bili prvi) i D grupa po novom sistemu druga divizija u koju smo svrstani zbog loših rezultata u protekle 2 godine, i prve 2 reprezentacije iz tih grupa ukrštaju se sa 3. I 4. iz A i B grupe prve divizije, dok prvi i drugi iz A i B idu direktno.
G

Gošća

pre 4 meseca

Počeli na vrata da mi dolaze i pitaju jel i dalje koristim windows 7, reko da, oni počeli da mi prete da moram da predjem na 10ku a ja se uporno opirem. Sta da radim ? Pomognite ako boga znate !
2

24.04.1902.

pre 4 meseca

objasni bre sta hoces?
H

Handball Fan

pre 4 meseca

Čestitke momcima od srca i da nastave još žešće u inat svemu. Ovaj sistem takmičenja i nije toliko loš, koliko mi je neverovatno rangiranje reprezentacija od strane LEN-a. Ono kad jednu "velesilu" Gruziju staviš u A diviziju, a jednu "nebitnu" Srbiju, koja je onako slučajno Olimpijski šampion i polifinalista poslednjeg SP, u diviziju B da razigrava Izrael i Maltu. Neverovatno. Momcima hvala i puno sreće! Idemo Srbija!
N

Nekenjaj

pre 4 meseca

Ne kenjaj, nije niko nikoga nigdje stavljao, Srbija je sama sebe stavila u diviziji B tako sto nije bila u prvih 8 proslo ep

Petar.P

pre 4 meseca

Presudila odbrana u drugom poluvremenu, baš se videlo zalaganje igrača, plus iskusni golman i došlo se do pobede. Sada sa Madjarima koji su došli podmladjeni, znači nemaju neke velike ambicije, ali mladjarija će sigurno želeti da se dokazuje, tako da mora se vrlo angažovano ući u meč. Mada ako se bude igrala odbrana kao danas, ja nemam briga. Već sam rekao da smo uvek kandidati za medalju, s tim da sada moramo da se oslonimo malo i na sreću, a mislim da se sve baš lepo poklopilo, od lagane grupe, pa do Francuza i Madjara koji su generalno u ovom trenutku najbolja solucija za četvrtfinale. Bravo za momke i samo napred, uvek se nadamo najboljem.
R

Realno istina

pre 4 meseca

Cestitke nasim momcima. A finale Srbija- Crna Gora nadam se da mi nece ostati zelja pusta.
V

Vaterpolo

pre 4 meseca

Odlicno drugo poluvrijeme za nase momke pogotovo u odbrani.Odigrali smo dosta dobro i generalno izgleda igra dosta bolje nego i na proslom sp.Sada slijede Madjari pa onda ako prodjemo trebace i malo srece u zavrsnici.
M

Mитт

pre 4 meseca

Ајмо момци само гас!
B

Belgrano

pre 4 meseca

Do ovde je bilo realno i ocekivano, mada ova nazovi Francuska tj. legija placenih stranaca nije naivna, tek smo ih u trecoj slomili. Sad na Madjarsku, prosek starosti im je 22.3 godine, dakle i oni su u sred smene generacije, mozemo igrati sa njima. Bravo zlatni momci i idemo dalje!
N

Nemanja Ilic

pre 4 meseca

Mađari poslali mlad tim jer su se plasirali na OI, ne smene gen.
G

Gost99

pre 4 meseca

Nisu Madjari u smeni generacije nego su na ovo evropsko došli sa 7 debitanata jer su obezbedili oi jer su osvojili svetsko pa im ovo evropsko nije toliko bitno.

Bojan Urosevic

pre 4 meseca

Prve dve ekipe iz A divizije oslobođene igranja 1/8 finala.
N

Nije mi jasno

pre 4 meseca

Može li neko da mi objasni kako funkcionišu grupe na ovom prvenstvu? Zašto neke reprezentacije igraju 1/8 finala,a neke su direktno u 1/4?
B

Belgrano

pre 4 meseca

Postoji A i B divizija, A diviziju igra prvih 8 sa proslog EP. Posto smo mi na tom EP bili deveti smo igrali u B sa boranijom i onda moras u osminu finala, dok ovi iz A divizije odmaraju. Komedija i sve dok takve stvari izmisljaju vaterpolo ce biti tu gde jeste kao sport.
J

Just Water Polo Fun

pre 4 meseca

8 najboljih sa prethodnog EP cine grupe A i B i tu niko ne ispada vec prve 2 ekipe idu u 1/4.finale a druga dve u 1/8 finala. (mi smo bili 9. na prethodnom EP). Ostali igraju kvalifikacije pre EP i kad ih prodju kao mi cine slabije grupe C i D po 4 ekipe gde prvi i drugi idu u 1/8 finala...to je to. Nadam se da sam lepo objasnio sistem. Mislim da je bzvz al Len tako ne misli.
S

Schogetten

pre 4 meseca

4 grupe po 4 reprezentacije od kojih su 2 grupe jače, a 2 slabije. Iz dve jače grupe (A i B) po prva dva tima idu direktno u četvrtfinale, dok se iz slabijih grupa (C i D) prvoplasirani i drugoplasirani timovi bore za četvrtfinale u dodatnoj utakmici protiv trećeplasiranih i četvrtoplasiranih iz jačih grupa (A i B). Žreb je dirigovan, zna se na ko na koga ide i u kom je delu kostura u daljoj nokaut fazi.
x

x111

pre 4 meseca

@belgrano,nije samo vaterpolo,izmisljaju u svim sportovima
U

Uvek

pre 4 meseca

uz nase majstore,pa sta uradili .... Idemo momci !!!!
x

x123

pre 4 meseca

Zna li neko da mi objasni zasto madjari nisu igrali 1/8 finala a mi jesmo?
7

777

pre 4 meseca

Jer su 1 u grupi i oni su u A diviziji bili
M

Momora

pre 4 meseca

Mittovic maestralan,iako ima skoro 39 godina i dalje spada u red najboljih golmana na svetu.Mandic i Jaksic mozda i dva najbolja igraca trenutno na svetu,Jaksic kad krene da fintira to je nesto fascinantno,to niko nikada nije radio kao sto on radi.Drasovic konacno pokazuje partije kakve se od njega ocekuje.Malo su zakazali S.Rasovic i Radulovic,ali kada bude bas zatrebalo i one ce bljesnuti.🇷🇸🇷🇸🇷🇸🙏🙏🙏
H

Hej

pre 4 meseca

Bravo majstori. Samo napred.
P

Popce

pre 4 meseca

Dominantno i autoritativno, napred momci po zlato!
2

24.04.1902.

pre 4 meseca

Tako to rade majstori! 🇷🇸❤️🏆