Brejdi (©Reuters)
Brejdi (©Reuters)

Dva puta išao u penziju, ali GOAT razmišlja o novom povratku

Vreme čitanja: 2min | pet. 12.04.24. | 03:10

Tom Brejdi priznao da ne bi odbio ponudu tri kluba

Ono što je Majkl Džordan u košarci, Novak Đoković u tenisu – Najveći svih vremena – to je Tom Brejdi u Američkom fudbalu.

Legendarni kvoterbek Nju Ingland Patriotsa i Tampe Bej dva puta se do sada povlačio sa terena, od 2022. ne igra i zvanično je u penziji, ali sada priznaje da je na ivici da promeni odluku i ponovo se nađe na terenu!

Izabrane vesti

Istina, postoje neki uslovi koji bi morali da se dogode pa da Brejdi ponovo istrči na zeleno polje, ali nema dileme da je američkoj javnosti, uvek gladnoj nekih senzacionalnih, filmskih priča, dao „gas“ da gura tu ieju narednih dana.

Gostujući u podkastu „Dip Kats“, Brejdi je priznao da postoje tri kluba čiji poziv da se vrati iz penzije ne bi odbio. A, to su Las Vegas Rajdersi, San Francisko Fortinajnersi i Nju Ingland Petriotsi.

„Nisam protiv te ideje (o povratku, prim.aut.). Ne znam da li bi mi dozvolili ako postanem vlasnik NFL kluba, ali... Ne znam, stvarno ne znam. U dobroj sam formi, uvek sam bio i uvek ću biti i znam da ću uvek biti u stanju da bacim dobru loptu. Pa, ideja da se vratim... Kao što se Majkl Džordan vratio? Ne znam da li bi me pustili, ali ne bih imao ništa protiv toga“, priznao je Brejdi.

Prva prepreka je, kao što je pomenuo, saglasnost vlasnika ostalih klubova u NFL ligi, jer je Brejdi trenutno u procesu dobijanja dozvole da postane suvlasnik Las Vegas Rajdersa.

Da bi GOAT Američkog fudbala mogao da zaigra za neki od pomenutih klubova, potrebno je da oni prijave težu povredu jednog od svojih kvoterbekova. Ali, ni to se ne vidi kao neka neprelazna prepreka.

Tako da, na kraju balade, čeka se kako će reagovati pomenuti klubovi i da li će Tom Brejdi dobiti poziv za još jedan „Poslednji ples“. Neka dileme da bi američka publika to dočekala sa ovacijama.

 


tagovi

NFLtom brejdi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara