Džordan Tompson (©MN Press)
Džordan Tompson (©MN Press)

Džordan Tompson nova igračica Monce

Vreme čitanja: 1min | ned. 19.06.22. | 16:01

"Nije bilo lako dovesti je kod nas, jer je konkurencija velika", rekao je sportski direktor Klaudio Bonati

Najnovije pojačanje italijanske Monce je Amerikanka Džordan Tompson. Tokom prethodne sezone igrala je za turski Ezačibaši, a od oktobra će imati priliku da se pokaže pred italijanskom publikom.

Ima 25 godina, pokriva poziciju primača servisa, a prethodne godine je sa reprezentacijom SAD osvojila zlato na Olimpijskim igrama.

Izabrane vesti

"Veoma sam srećna što ću igrati naredne sezone u Monci. Biće to moje prvo iskustvo u Italiji, u možda i najboljem prvenstvu na svetu. Jedva čekam da se suočim sa novom avanturom, za koju verujem da će biti zabavna", rekla je Džordan Tompson za zvaničan sajt Monce. "Iza kluba je jedna istorijska sezona, veoma su jak tim. Jedva čekam da bolje upoznam saigračice i da se uklopim u ekipu. Želim da doprinesem ostvarenju ciljeva svojim borbenim duhom, energijom, entuzijazmom".

Sportski direktor Klaudio Bonati je istakao veliko zadovoljstvo zbog dolaska Tompson.

"Nije je bilo lako dovesti, jer je konkurencija velika, s obzirom na to da je ona jedna od najboljih igračica na svojoj poziciji na svetu. Vraća se na teren posle povrede zbog koje je na nekoliko meseci udaljila. Njen oporavak ide dobro, sudeći po izdanjima u Ligi nacija. Sigurni smo da će moći da igra na visokom nivou i da će doprineti kvalitetima, požrtvovanjem i pokazati ljubav prema ovom sportu. Jedva čekamo da je gledamo u našem timu", izjavio je Bonati.


tagovi

OK MoncaEzačibašiOdbojkaški transferi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara