Komentari na vest

Đerona s najjačim snagama u Poljskoj, vreme je za nešto veliko

L

LjubaV

pre preko 1 godinu

Drug Rukometas...jel ti sad jasno kolika je greska ne pozivanje Djekica?
n

nikolay

pre preko 1 godinu

Bio je i Vujin gromovnik najbolji desni bek na svetu a igrao u tadašnjem Vespremu koji nema veze sa ovim današnjim. Igrao je i Svitlica iz Prijepolja za Pljevlja pa za tamo neki Granoljers i Minden, a imao praćkicu kao Florijan Kerman. Da ne dužim, pusti ti Djekića druže, da li je dobar momak ne znam, ali znam da bi nam značio mnogo više nego Kukić. Meni najviše fale Nenadić i Cenić, iako je prvi veteran, a drugi zelenko.
n

nikolay

pre preko 1 godinu

Prvo sve pohvale za Djeronu do sada, jer se pod njegovom palicom nazire ozbiljna priča. Sa druge strane, koliko god gledao da taktički izbalansira ekipu, ima jako čudan izbor igrača. Djekić je u ovom trenutku osetno konkretniji igrač od Kukića koga dižu u nebesa, ni sam ne znam zbog čega, a najviše mu fali ono onovno u rukometu, srce. Drugo, Šotić je mnogo bolje levo krilo od Vanje, ali džaba kad mora da putuje kapitenov brat. Kos je navodno još uvek zelen, ali zato je Borzaš već formirana "igračina". Vule Vorkapić putuje samo jer je Djukić povredjen a teško da imamo igrača koji je toliko dobar u oba pravca, plus idealan za prednjeg pozadi za 3-2-1 i 5-1. Ali generalno gledano, nije bitno ko nam igra, konačno igramo moderan rukomet. Kao što rekoh na početku, vidi se trenerski pečat. Velika podrška.
R

Rukometas

pre preko 1 godinu

Druze dal si ti realan, il ti je Djekic dobar drugar il blage veze ne znas o rukometu.. Djekic i Kukic u snu ne mogu da se porede.. Kukic igra daleko ozbiljniji rukomet od ovoga.. decko igra Ligu sampiona ove godine osvojio ligu evrope prosle.. trazilo ga ovd godine pola evrope.. dok Djekic do pre godinu dana igrao poluprofesionalan rukomet po finskoj.. ima mnogo boljih mladjih igraca od njega koji nadolaze ap em ima 30 godina em los slabasan igrac al mnogo dobar momak
R

Rukometas

pre preko 1 godinu

Jos jedna stvar Borsaz je najbolji igrac elveruma ove sezone.. tima koji igra ligu sampiona... od njega ocekujem mnogo .. plus realno je da igra mali Dodic kao backup Kukicu decko je budicnost srpskog rukometa
n

nikolay

pre preko 1 godinu

@rukometaš, druže, sve što sam rekao stoji. Nebitno je koliko ko ima godina i gde je igrao, već koliko može da doprinese reprezentaciji sada, u ovom trenutku. Stalno neko dizanje momka, a kad god nam je trebao, Kukića nigde nije bilo. On nema onu stvar da preuzme igru i golove kad je frka, a Djekić to ima, bez obzira što je "poluprofesionalac". Djekić će izmisliti gol kad je bitno, a Kukić će se sakriti od lopte i bežati od kontakta. Što se Borzaša tiče, slična priča kao sa Kukićem, s' tim što Kukić ima talenta a nema srca, Borzaš nema ni jedno ni drugo. Mali Kos je za njega bukvalno Levgren iz najboljih dana.
R

Rukometas

pre preko 1 godinu

@nikolay dal realno mislis da Djekic moze da resi... covek igra nebitan rukomet nikad nije igra prave ufakmice... druga stvar ja ne znam kako mozes da pricas tako za Kukica odigrao je masu jakih dobrih utakmica sto za repku sto za Benfiku sad Dinamo, ocigledno si ostrasnjen.. Ja znam da je Djekic predobar momak al kvalitet i fizika njegova sporna i prevazidjena...
n

nikolay

pre preko 1 godinu

Rukometaš, druže, da se ne raspravljamo bez veze. Imaš neku svoju sliku i ideju i to je to. Žao mi je što ne vidiš malo dalje i što rezonuješ šablonski, ali dobro. Sve najbolje.
R

Rukometas

pre preko 1 godinu

@nikolay sve najbolje i tebe i dobro je da se raspravljamo oko rukometa da se malo podigne... Siru sliku ja vidim da Djekic ne moze da igra ni za Vošu a sira je slika da on ima 30 god.. a imas mladje mnogo bolje od njega za repku.. meni je ogromno bilo iznenadienje kad sam ga video na spisku onomad, secam ga se iz mladjih selekcija Sindje decko je bio treca klasa rukometasa i kao takav nesto je napravio sto je za veliku pohvalu, znaci RAD RAD RAD.. al sve je to daleko za nesto ozbiljno.. POZDRAV
n

nikolay

pre preko 1 godinu

@rukometaš, Bio je i Vujin gromovnik najbolji desni bek na svetu a igrao u tadašnjem Vespremu koji nema veze sa ovim današnjim. Igrao je i Svitlica iz Prijepolja za Pljevlja pa za tamo neki Granoljers i Minden, a imao praćkicu kao Florijan Kerman. Da ne dužim, pusti ti Djekića druže, da li je dobar momak ne znam, ali znam da bi nam značio mnogo više nego Kukić. Meni najviše fale Nenadić i Cenić, iako je prvi veteran, a drugi zelenko
L

Ljubav

pre preko 1 godinu

Kao da sam ja pisao. Odlicno si procenio stvari, Sa Djekicem je Srbija propustila da ima svog Ivano Balica. Ko ne vidi njegovo genijalno igranje ili je zlonameran ili zaista nema pojma o rukometu.
P

Pobeda je resenje

pre preko 1 godinu

Realno vreme je a Kos nije pozvan jer ima povredu.
l

luiol

pre preko 1 godinu

Bolje Zelenović nego Orbović
p

posmatračč

pre preko 1 godinu

Fali Babić, najbolji pivot austrijske lige..
E

ET-1

pre preko 1 godinu

Grupu mi nećemo proći.
s

sandro08

pre preko 1 godinu

Aj ne lupaj. U najgorem slucaju idemo u drugi krug jer prolaze 3/4, a Alzir je sa nama. Posle sta bude bice. Umesto da pruzite podrsku vi ih otpisujete pre vremena.

Bojan Urosevic

pre preko 1 godinu

Imamo Dobre sanse I Realno je uspeh da udjemo u 1/4 finale da obezbedio kvalifikacije za OI Dobro je sto sve ozbiljne selekcije izuzev Nemacke I Norveske su na suprotnoj strani kostura.
G

Gost123321

pre preko 1 godinu

Moralo je biti mesta za Urosa Kojadinovica iz Partizana. Podjednako dobar na desnom krilu i desnom beku gde smo najranjiviji!
G

Gile 88

pre preko 1 godinu

Bolje za Petrića nego za njega meni on deluje kao veći potencijal
G

Gost123321

pre preko 1 godinu

Petric promaja u odbrani, divljanje u napadu. Ova igra mu samo u Partizanu moze proci...
G

Gostimirko

pre preko 1 godinu

Malerisanje broj 3. Nakon kosarkasa, fudbalera, evo jos jednih spremnih na "nešto veliko" 🤣🤣🤣🤣
R

Rubikova kocka

pre preko 1 godinu

Ne mora da znači, odbojkašice su otisle zakucale Brazilke i uzele Zlato 🔴🔵⚪
n

neRealno

pre preko 1 godinu

Od ovih se vala ne ocekuje nista veliko evo vec 10 godina...Niti bilo ko ocekuje medalju kao sto se to ocekivalo od npr kosarkasa(jer je to bilo i realno). Ako prodju ok, ako ne prodju 3 dana kuknjave i onda se zaboravljaju do sledece zime. Uporedjivati kosarku sa rukometom je van svake pameti.
d

djakovica

pre preko 1 godinu

dokle vise ovaj orbovic covek je katastrofa,Kos je trebao biti pozvan svakako