Komentari na vest

Fenerbahče potvrdio drugu poziciju, Lođ nije mogao ništa Melisi Vargas

D

DonJuan

pre oko 1 godinu

@Voz: Vraca se na vrh turske odbojke gde mu je i mesto, nisam ni rekao da su najbolji ali su uvek bili dobar tim koji moze da pomrsi racune najjacim evropskim klubovima i cije je meceve uvek bilo interesantno gledati, osim u prethodnih par meseci naravno. @Podatak: Ne kazem da nisu potencijal ali jos su zelene, nisu smeli Melisu da puste da im ode, ono je bila blamaza za klub sa takvom tradicijom.
v

vraca se

pre oko 1 godinu

Fener bez Terzica (2010-2017) visestruki sampion Turske i osvajac Lige Sampiona Fener sa Terzicem (2018-2023) 1 superkup u 5 sezona. Odlicno su se vratili.
D

DonJuan

pre oko 1 godinu

Pa dobro, neka ga menjaju, istice mu ugovor ove sezone ako se ne varam, nisam ni ja neki veliki ljubitelj Terzica, samo kazem da su klub sa velikom tradicijom i sramota je da se blamiraju trecerazrednim igracicama.
D

DonJuan

pre oko 1 godinu

Bravo, konacno se Fenerbahce vraca tamo gde mu je mesto, samo kad se Terzoc rusofil resio trecerazredne igracice Lazareve, ono je bilo brukanje za medalju hahahhaahahahah
v

voz za sibir

pre oko 1 godinu

gde se vraca?lik za 5 godina ima 1 trofej (da ne gresim dusu pa da kazem 0)
p

podatak

pre oko 1 godinu

Ta Lazareva je morala igrati jer je bila prvi korektor do povratka Vargas iz Kine. Nije Terzic nimalo naivan što je otišao na klupu Rusije, mlade Ruskinje koje dolaze imaju potencijal da dominiraju svetskom odbojkom.