Komentari na vest

Glavni šerif u Evropi! Pro Reko deklasirao Novi Beograd, šta će tek biti ako uzme Granadosa?

G

Goran jjj

pre 10 dana

Tako je kada ludak unisti najbolju skolu vaterpola u evropi radi licnog ega tako ce i reprezentacija zavrsavati sve gori i gori rezultati pametnom dosta.
5

56789

pre 11 dana

SAMO DAJTE PARTIZANU PARE NOVOG BEOGRADA DA OSVOJI OPET EVROPU
L

Lepi Jova

pre 14 dana

Pro Recco je vestacka tvorevina koja zivi par sezona pa je nema posle par sezona.... Najgori klub u istoriji sporta koji funkcionise po principu privatnog kapitala u svrhu pranja novca... U tih par sezona kad se takmice dovedu sve najbolje sto ova planeta ima, i svesno s tim funkcionisanjem unistavaju sport... Sportski Pozdrav.....
M

Ma nemoj ??

pre 13 dana

Ti druze pojma nemas ..vec decenijama konstanta vaterpola,evropski brend koji dominira...Edukuj se malo , mora da imas 15 godina ,ako ne ,jos tuznije.
L

Lično ja

pre 14 dana

Eh, kad smo ih dobili sa Milanovićem kao trenerom, kakav je to podvig bio, nismo ni svesni...
K

Kimmi

pre 14 dana

Odličan Recco. Nadam se da će i na finalnom turniru odigrati ovako kvalitetno (mada se nadam da neće osvojiti). Zadovoljstvo je gledati ove igrače. NBG želim sve poraze, naravno.
V

Vaterpolo

pre 14 dana

Odlican Reko pogotovo u odbrani imaju sansu da uzmu dvanaestu titulu.bice tesko nbg na f4.Dobar tim ima i Ferencvaros ali Reko bas dobija sa lakocom.Bice zanimljivo ali dosta zavisi nbg od Granadosa.
S

Steva ns

pre 14 dana

Hvala bogu na pro reku pa se ovog novog beograda niko neće ni sećati
A

Allianz

pre 14 dana

Propade ganguli projekat