Komentari na vest

Gvideti, može li konačno to zlato?

mitarmiric241@gmail.com

pre 9 meseci

Aleksic ce proraditi kada zatreba. Njena raznovrsnost u napadu i sjajan osecaj za blok.Uz naravno pomoc Buse i Lozo.Verujem da ce Ognjenovicka znati sve sa ih uposli kako treba i rastereti Tijanu.

mitarmiric241@gmail.com

pre 9 meseci

Ako Maja Aleksic bude dobijala lopte imamo sanse.Uz Ticu i Maju Ognjenovic nase najjace oruzije sto se tice i bloka i napada.Sama Tijana nece moci.Verujem i u Lozo i Busu da ce da prorade kada zatreba.
B

Brundo

pre 9 meseci

Sad treba Tursku da pobedimo jer su puni sebe i u stanju histerije su.Treba da ih pobedimo kako bi ih psihicki unistili za buduce meceve protiv nas.
P

Put za Brisel

pre 9 meseci

Sigurno ce to biti strasan udarac za njih nakon zlata u VNL i najmanje srebra na EP cime su popravili svoj skor u odnosu na prosli put.Mislim da smo mi u daleko vecoj banancugi nakon ne odlaska na finalni turnir+kad bi ovde izgubili od jedinog ozbiljnog rivala do sad.
B

Brundo

pre 9 meseci

Mi smo uvek na zemlji.Oni su ubedjeni da osvajaju.Posto su podlozni emocijama, a to je velika slabost, udaricemo ih kad misle da su najjaci.Takodje su postali i mnogo arogantna reprezentacija.To je jos jedna mana.Najtezi poraz im je od nas u finalu EP 2019 u Ankari.Mec za istoriju koji smo mi morali da zavrsimo sa 3-1 ali se otislo u peti set.
m

medalja Zlatna

pre 9 meseci

Put za Brisel Pobedom bi sutra Turska čak i pretekla jednu Hrvatsku na listi najboljih reprezentacija evrope.Sa druge strane Srbija sa zlatom ide na drugo mesto iza velikog SSSR.
P

Put za Brisel

pre 9 meseci

A Rusija kadar nevera.
d

dva Italijana

pre 9 meseci

U finalu EP
B

Brundo

pre 9 meseci

Ako Gvideti ne osvoji zlato sa Srbijom na nekom takmicenju onda nikad nece.Nasa reprezentacija je najbolja od svih koje je vodio i zvanicni je svetski prvak.Kakva bi to ironija bila da Gvideti osvoji zlato sa Srbijom zbog koje je gubio zlatne medalje.
b

bice tesko

pre 9 meseci

Ako u napadackom segementu Boskovic ne bude imala pomogaca - bice u tri seta za Tursku. Santareli ce takodje da stavi dva bloka na Tijanu celi mec. Busa i Lozo moraju zabti vise poena od svog uobicajenog proseka. Ako prijem bude iole solidniji tu su Aleksic i Stevanovic. Uz tako rasporedjene poene imam sansu. Ali ,ako prijem bude tanak i srednjaci ispadnu - crno nam se pise. Boskovic ne moze sama dobiti . Ionako ce morati da lipše na njihovom bloku i postavljenoj odbrani. Srbija mora da bude raznovrsnija - to je jedina sansa. Turkinje su sa dva izrazita zabijaca - Vargas i Karakurt, plus srednjaci. U igri u polju mozemo da pariramo, pa i u bloku. TImska igra ce otvoriti prostor i Tijani. Ako se timske ne suprostaviomo -gubimo. Da imamo Brankicu, makar na 70 odsto mogucnosti bio bih siguran da dobijamo. Ali, to vise nije slucaj.
n

ng

pre 9 meseci

jedino ko turci da naturalizujemo rasforcevu pa da i mi imamo dvoje ubica sa krajeva
G

Gost 323

pre 9 meseci

@ng A ko je rasforceva ? Valjda mislis na Fedorovcevu...to bi bilo ekstra ali su te stvari gde ti mozes igrati za vise reprezentacija glupost najveca. Turska nas nikad ne bi dobila ali sa Vargas ,sanse joj znacajno rastu
Н

Наравно

pre 9 meseci

🥇🏆🏐🦅🇷🇸
o

odlucice

pre 9 meseci

vargas, ne bude li ona na 200 % turkinje nemaju sansu.. treba nju spustiti na neku podnosljivu razinu, ostale nisu ni blizu tako dominantne.. u bloku smo dosad bili dobri, cak i Turska ima sada breme blagog favorita.. inace svaka cast coveku , osvajati medalje sa nemicama i turkinjama
B

Brundo

pre 9 meseci

Ako sa Srbijom ne osvoji zlato na nekom od takmicenja od nikad nece.Nasa reprezentacija je najbolja od svih koje je vodio.A kakva bi to tek ironija bila, gubio je zlatne medalje zbog Srbije da bi na kraju osvojio prvo zlato sa tom istom Srbijom.
U

Urgh!

pre 9 meseci

Ne igra Gvideti nego ekipa. Naše, ko god da vodi uzele bi zlato, tako da...
@

@Urgh

pre 9 meseci

Nisam siguran. Vase vodi Stevan Ljubicic i ispadose u prvom krugu
U

Urgh!

pre 9 meseci

Ne, to su vaše... Ja sam baš mislio na naše... Nego, u kojim sportovima su inače vaši prisutni, ajd me podsjeti... Čista nula u svemu, ni sporta ni kulture... A svaki drugi koji piše i provocira, koliko vidim nepismen...
@

@Urgh

pre 9 meseci

Onaj kome su pare ispred svega drugačije i ne zaslužuje. Znamo se dobro, šta ste sve radili protiv srpskog naroda i Srbije. Svakome po zasluzi!