Komentari na vest

Hena slavi prvi trofej u karijeri: Srpkinje su u Nantu amajlija, tražiće jednu i za sledeću sezonu

F

Francuska liga

pre oko 1 mesec

Uvek sa rekao, ako nase moraju da idu iz Srbije u neku ligu kao pocetnu stanicu za nesto dalje i jace u buducnosti, bolja opcija je Francuska nego RUMUNIJA. Hena je izabrala odlicno, poslusala nase devojke da ode, zna kako su pocele Rasic i Aleksic, obe su posle Francuske zavrsile u dve najjace lige- Turska i Italija! Evo Henin klub, sledece sezone skoro cela postava je dobila ponude iz Italije- Rotar, Hena, Mims, mozda jos neka. Dakle, sve te jace lige pre ce pogledati igracice u Francuskoj nego u Rumuniji. Primer Jovane Kocic, devojka koja je godinama u Rumuniji i nije otisla aman bas NIGDE. Trenutno je najbolji bloker Lige sampiona, i ako je njen tim davno izbacen. Sansu u reprezentaciji dobila je (na velikom takmicenju) samo na EP 2021. Nase devojke bi trebale birati gde ce otici i mislim da je Francuska svakako bolja opcija od Rumunije. Drago mi je da je Hena savet nasih seniorki poslusala i otisla u Nantes. Takodje smatram da bi Jovana Kocic mogla biti pozvana na VNL ove godine i da je selektor treba pozvati
P

Pazarac_020

pre oko 1 mesec

Srbijanka.
P

Profesorka

pre oko 1 mesec

Hoće li je neko najzad naučiti da peva državnu himnu?
P

Pazarac_020

pre oko 1 mesec

Henna sve bolja i bolja.
M

Minka pop

pre oko 1 mesec

Dobrano je uzdrmano mesto Mine Popovic u timu ove godine za Pariz, ali ne bi me cudilo da povede Minu pre Hene, zbog imena i iskustva Mina je u padu forme, slaba je bila jos i na proslom ep, slab odraz, nizak blok, to ne prolazi u rusiji Jovana isto nije u formi, ali sada je u par utakmica uhvatila zalet sto se tice bloka, a i ona za srbiju proigra u bitnim trenucima Tim za pariz tehnicari: ognjenovic, zivkovic korektor:boskovic libero: jegdic Srednji blokeri: aleksic,stevanovic, kurtagic/popovic Primaci: uzelac, mihajlovic, busa, lozo, lazovic
T

Tim Pariz

pre oko 1 mesec

Ja ne bih poveo Bjelicu kao 2.korektora i eto jedno mesto taman za Henu. Povedes 1 korektora, a povedes 4 srednjaka. Ako budemo u grupi imali nekog lakseg protivnika tipa Francuska ili Kenija, korektora moze igrati Mihajlovic ili Uzelac, a Tijana da odmori.
@

@Tim pariz

pre oko 1 mesec

Slazem se da ne treba povesti bjelicu jer sada ima samo 6 utakmica, i ako bude laksi mec to je jedino Kenija ako je izvucemo Ali mislim da nije bas pametno povesti 4 srednjaka na 12 igraca, uvek se vode 3 srednjaka na Igre.
T

Tim Pariz

pre oko 1 mesec

Ne vodi se uvek 3 srednjak, Rusija je u Rio isla sa jednim korektorom i 4 srednja. Po meni je pametnije da Bjelicino mesto zauzme 4.srednjak ili da se povede vise primaca. Steta bi bila da Hena ne ode zbog Bjelice, jer nema sanse da Popovic ne ode na OI, kao jedna od najiskusnijih u reprezentaciji
H

Hocanski sokak

pre oko 1 mesec

Sve najbolje jer zasluzujes to!!!
S

Strsljen.srb

pre oko 1 mesec

Hena i Uzi su buducnost ...
č

činjenica

pre oko 1 mesec

Bravo za Henu!Sledece sezone je gledamo u Milanu uz jednu Danezi(koju je blokirala u meču protiv Novare). Nadam se da ce se izboriti za svoje minute kroz VNL i otici u Pariz kao treci bloker, s obzirom kako igra ove sezone a kako igra Mina Popovic u Rusiji(čak je ispala iz startne postave). Usudicu se da kažem da bi Hena zaslužila da bude i startni bloker reprezentacije sa Majom Aleksic, ali da joj ne pravimo pritisak, najrealnije bi bilo da ona zapravo bude taj 3 srednjak na OI.
N

Najbolje

pre oko 1 mesec

Bi bilo da na OI ne ide Ana Bjelica kao drugi korektor, nego da se na OI povedu 4 srednja blokera-Aleksic, Stevanovic, Popovic i Hena. To je najbolja opcija po sve. Mina Popovic ako ima losu sezonu ne znaci nista, ona devojka uvek sve od sebe da za Srbiju, vredna je i odana, moze da pomogne i verujem da bi dala sve od sebe ako dobije priliku, ali Ana Bjelica? Ni nema svrhu i zauzece mesto nekoj devojci koja bi doprinela koliko toliko.
O

Odbojka – srednjaci

pre oko 1 mesec

Bravo za našu Henu! Prvo Raša, zatim Maja, sada i Hena – put za naše srednjake je preko Francuske. Hena je vredna, skočna, odlično čita.. Čeka je velika karijera, samo da nastavi ovako!