Komentari na vest

Hrvatski rvač o Zurabu: Ljigavi borac, kažnjava svaku grešku

Z

Zura

pre preko 2 godine

Ga je razvali ko Panta pitu. Slabi su štrukli za Kefir
b

bagzi

pre preko 2 godine

"hrvati su najhrabriji narod na svetu, ali ne zato sto se ničega ne boje već zbog toga sto se ničega ne stide" Jovan Dučić
M

Mauzer

pre preko 2 godine

Boli tebe, druškane, to što si baš na današnji dan izgubio
I

Ivan FCRS

pre preko 2 godine

Medalja postaje sladja, kada cujes ovakve debile. Isto kao onaj u Riu protiv Stefaneka kada je izgubio, pa kada je hteo da ga tuzi na nekom sudu.
S

Skeni96

pre preko 2 godine

Cemu ovo pumpanje tenzije? Lik je rekao ljigav u smisli izmigoljio mu se, nije uspeo u parteru da uradi nista,a ne ovo na sta naslov upucuje.. Click bait
F

Filip92

pre preko 2 godine

Slepac jedan,videli ste kako je samo u prolazu pružio ruku i otišao, umesto da sportski lepo čestita boljem i prizna poraz. Neka,još sladje je ovako,bravo majstore!
I

Izdaja U Tem Denveru

pre preko 2 godine

A da nije mozda presudilo to sto te frajer izlomio? Kopleksi su cudo.
D

Dacha Zvezda

pre preko 2 godine

U majku mu!!! Pa vidis kako je POKVAREN, LJIGAV!! "Čekao tvoju grešku i dočekao" ?!?!?!? :)))))) Pa kakva taktika, kako je to smeo samo :)))) Trebao je da se bori i da pravi SVOJE GREŠKE JEL :)))) HAHAHAHAHASHSH Prejaka mu je izjava!! "Izgubio sam, jer je on dobio". :))))
C

Commando121

pre preko 2 godine

Ljigav u rvanju znaci da ne moze da ga uhvati kad je kazna i dole na strunjaci, ljihav? migolji se.Nije uvreda vec pohvala posto je nas najbolji u tome na svetu.