(©MN Press)
(©MN Press)

Italijani najavljuju razmenu: Jovana u Istanbul, Laura pravac Milano

Vreme čitanja: 1min | uto. 21.03.23. | 11:25

Stevanovićeva bi trebalo da pojača Ezačibaši, a u suprotnom smeru će otići Hejrmanova

Već se nedeljama šuška po medijima da će Jovana Stevanović pojačati turski Ezačibaši, a danas italijanski portal "dal15al25.gazzetta" javlja da će u suprotnom smeru otići srednji bloker Laura Hejrman.

Svi ljubitelji odbojke se dobro sećaju kada je prošlog leta napravljena "razmena" između Koneljana i Vakifbanka. U Tursku je otišla Paola Egonu, a u Italiju se preselila Izabel Hak. Sad je na pomolu još jedna, ne baš tako zvučna, ali veoma zanimljiva...

Izabrane vesti

Srpska reprezentativka Jovana Stevanović ove sezone igra za Vero Volej Milano, dok je Laura Hejrman uzdanica Ezačibašija na mreži. Pred njima su važni izazovi u Ligi šampiona i na domaćim scenama, a posle toga kako stvari stoje menjaju zemlje stanovanja.

Stevanovićeva je celu inostranu karijeru provela u Italiji. Iz Crvene zvezde je prešla u Kazalmađore, gde je provela pet sezona. Potom se preselila na dve godine u Skandići, da bi naredne dve provela u Busto Arsiciju. Prošlog leta je pojačala Moncu, tačnije Vero Volej Milano kako se sada zove taj klub.

Ako su glasine iz Italije tačne - došlo je vreme da se srpska reprezentativka oproba i u nekoj drugoj ligi. Izbor je pao na Ezačibaši, pa će se tako pridružiti Tijani Bošković koja sigurno ostaje u turskom klubu.

Ipak, Jovana neće na klupskom nivou sarađivati sa Majom Ognjenović, jer bi ona trebalo opremu Ezačibašija da zameni dresom Skandićija.


tagovi

CEV Liga šampionaJovana StevanovićOdbojkaški transferiEzačibašiTijana BoškovićMaja OgnjenovićOK Monca

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara