Nemanja Marjanović (©RK Partizan)
Nemanja Marjanović (©RK Partizan)

Iz Pančeva u Partizan: Marjanović čuva gol crno-belih

Vreme čitanja: 1min | sre. 28.02.24. | 12:00

Doskorašnji golman Dinama pojačava konkurenciju Luki Arseniću i Ivanu Mihajlovu u taboru rukometaša iz Humske

Srpski rukometni klubovi se pojačavaju u smiraj prelaznog roka (sutra se završava). Partizan je doveo novog golmama. Iz Pančeva je stigao iskusni Nemanja Marjanović (40), koji ima bogato internacionalno iskustvo. Branio je u Francuskoj, a najveći trag je ostao u češkoj Karvini, a u leto 2022. godine se vratio u rodno Pančevo.

Posle više od godinu i po, napušta redove žuto-crnih i stiže u Humsku. Pojačaće do kraja sezone redove crno-belih i činiće golmanski trio sa Lukom Arsenićem i Ivanom Mihajlovim.

Izabrane vesti

Marjanović je izgubio mesto u timu Dragana Markovića dolaskom iskusnog Milana Kosanovića iz Uba pre nekoliko nedelja.

Zanimljivo će biti da će Marjanović debi u crno-belom dresu da ima u subotu kada Partizan gostuje upravo u Pančevu. Pobednik tog meča će verovatno da bude treći na kraju ligaškog dela Superlige Srbije, pred plej-of. Prvo mesto je rezervisano za Vojvodinu, dok je Metaloplastika pred doigravanje za šampiona sigurno druga.

18.45: (2,55) PIK Seged (8,00) Kil (1,70)

Trener crno-belih Đorđe Ćirković sada ima iskusni golmanski tandem. Počeo je Partizan sezonu s mladim Dimitrijem Jelićem (odlučio se ove zime da batali rukomet i posveti se školovanju) i Ivanom Mihajlovim, ali je tokom šampionata stigao Luka Arsenić, prošle sezone čuvar mreže šampionske Vojvodine, a sada dolazi u Humsku i 40-godišnji Pančevac pred odlučujuće bitke u finišu sezone.



tagovi

RK PartizanNemanja Marjanović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara