©Starsport
©Starsport

Jelena Blagojević pred povratkom u Poljsku: Tri kluba u trci za Srpkinju

Vreme čitanja: 1min | čet. 11.01.24. | 00:30

Odbojkašica želi u Evropu, ali samo na nekoliko meseci

Odbojkaška sezona u Kini bliži se kraju, a po završetku takmičarskih obaveza u najmnogoljudnijoj zemlji na svetu mogao bi da usledi povratak Jelene Blagojević u Poljsku.

Naime, prema informacijama iz Poljske, iskusna srpska odbojkašica dobila je tri poziva iz zemlje u kojoj je ostavila dubok trag pre odlaska u Aziju te postoji izgledna opcija da se vrati na dobro poznatu pozornicu.

Izabrane vesti

Kako tvrde tamošnji mediji za bivšu reprezentativku su zainteresovani LSK Lođ, Radomka i Budovlani. Šampion Poljske je Jeleni Blagojević ponudio ugovor na jednu i po godinu, međutim 35-godišnja odbojkašica zainteresovana je za povratak na samo nekoliko meseci kako bi se potom vratila obavezama u Kini gde nosi dres Šenžen Žongsaja, pa je iz te perspektive najbliža dogovoru sa drugim timom iz Lođa - Budovlanijem.

U slučaju realizacije dogovora, Blagojević bi se priključila još jednoj Srpkinji Ani Bjelici i tako se vratila u zemlju u kojoj je ostavila trag igrajući za Hemik i Žešov. Budovlani uz skor 9-5 u domaćem šampionatu grabi ka mestu koje vodi u četvrtfinale plej-ofa, dok je u Ligi šampiona pred vrlo teškim zadatkom jer narednog utorka gostuje Fenerbahčeu bez prava na grešku, a čak ni pobeda ne predstavlja garanciju za ostanak u takmičenju.


tagovi

Jelena BlagojevićOdbojka

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara