Ponosni sponzor naših najvećih saveza
Ponosni sponzor naših najvećih saveza

Jesen u znaku srpskog sporta

Vreme čitanja: 2min | pon. 05.09.22. | 10:27

A kompanija Mozzart je uvek tu da pomogne da putu do medalja

Prođe leto, s njim prelazni rok i evropske kvalifikacije, ali redovne klupske obaveze još nisu u prvom planu, jer jesen 2022. godine protiče u znaku – reprezentativnih takmičenja.

I to onih u kojima je kompanija Mozzart jedan od najvećih prijatelja naših sportista.

Izabrane vesti

Počelo je još krajem avgusta kada su odbojkaši počeli takmičenje na Svetskom prvenstvu u Poljskoj i Sloveniji. Grupna faza odrađena na dominantan način, pa čekamo utorak da i okršaj sa Argentinom u borbi za četvrtfinale, nadamo se kasnije i u borbama za medalje.

Istovremeno, košarkaška reprezentacija Srbije gazi u Grupi C u Pragu i već sada je sasvim jasno da će ova faza predstavljati samo zagrevanje za nokaut rundu u kojoj će se Nikola Jokić i drugovi porvati za odličja. Moramo da budemo pomalo gramzivi – ipak smo mi Srbi takvi kad je reč o košarci, državnoj mezimici – pa da priznamo da se ovde nadamo zlatu i samo zlatu. A za vreme EP, Mozzart ti pruža priliku da osvojiš teren i postaneš legenda u svom kraju. Učestvuj u takmičenju „Pogodi najduži tiket“ i osvoji teren. Trenutni lider ima 14 pogođenih parova, možeš li bolje?

Krajem meseca, na teren će i fudbaleri, istina u najmanje atraktivnom takmičenju kakva je Liga nacija, s tim da će ovog puta ono biti samo uvertira za sportski vrhunac godine: Mundijal u Kataru na kome ćemo navijati da izabranici Dragana Stojkovića prvi put otkako se takmičimo kao samostalna Srbija proći grupnu fazu. A posle, šta bude biće. Mi ćemo, jer opet – takav smo narod, da sanjamo i finale, ne možemo drugačije. Kako bilo, 24. septembra u Beogradu sa Švedskom, 27. u Oslu sa Norveškom.

Želiš li i ti da se nađeš u Kataru na utakmici Brazil - Srbija? Mozzart ti svakog dana nudi novu šansu da postaneš putnik za Katar. Učestvuj u takmičenju „Pogodi najveću kvotu“, a možeš da vidiš kakav je tiket sastavio igrač koji je 1. septembra osvojio putovanje iz snova.

Nemojmo zaboraviti i da će 23. septembra početki Svetsko prvenstvo za odbojkašice, a Tijana Bošković i kompanija će u Poljskoj i Holandiji braniti zvanje najboljih na planeti. U grupnoj fazi protivnici će im biti selekcije SAD, Bugarske, Kanade, Nemačke i Kazahstana, a zbog komplikovanog sistema takmičenja turnir će trajati sve do 15. oktobra.

Ne mari, Mozzart će biti uz njih sve do kraja. Kao što je i bio svih ovih godina. I ne samo kad su u pitanju fudbalski, košarkaški i odbojkaški savezi Srbije. Podsetimo da se i domaće prvenstvo od ovog leta zvanično zove Mozzart Bet Superliga Srbije, da sponzorišemo i Mozzart Bet Prvu ligu, pa fudbalske klubove Crvena zvezda, Vojvodina, Radnički Kragujevac, Napredak, takođe i košarkaške sekcije Partizana, čačanskog Borca, Mege…

Ne odustajemo. Boljih ambasadora nemamo.



tagovi

kompanija mozzart

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara