Komentari na vest

Jezik za zube, bazen je ogledalo kvaliteta: Najbolja Srbija od zlata u Tokiju

L

Lalallaka

pre 3 meseca

Gluposti! Dizete ih u nebesa posle jedne pobede. Nismo vise vaterpolo sila i necemo uraditi nista. Nisam pesimista, vec sam za razliku od vas realan.
p

potrebno je

pre 3 meseca

vreme novim klincima, cilj neka budu OI u Los Angelesu.. Bitno je dotada ne propustati velika takmicenja,ustvari Olimpijade, jer se plasman na ep i sp i ne dovodi u pitanje...
E

ET-1

pre 3 meseca

Polako, nemojte ih hvaliti i dizati u nebesa, nisu još igrali sa Italijom, Španijom, Mađarskom, Hrvatskom. Ako njih sve pobijede onda ih hvalite. Sačekajte nokaut fazu i ove protivnike što sam nabrojao pa ćemo vidjeti.
B

Belgrano

pre 3 meseca

Ja ako sam dobro shvatio, mi smo maltene vec obezbedili olimpijsku vizu. Na ovom SP ucestvuje 16 ekipa. Od toga su Francuska, Madjarska, Grcka, Spanija, SAD, Japan, Australija i Juznoafricka Republika vec kvalifikovani, dakle ostaje 8 ekipa za 4 vize. Dakle moramo da ostavimo ukupno 4 ekipe iza sebe. Kazahstan i Kina ispadaju u grupi, to su vec dve. Onda ima jos katastrofalni Brazil, koji bas tesko moze zavrsiti jos iza nas. To je vec 3, a ovo je racunica da sve izgubimo do kraja. A u slucaju pobede protiv Amera to je onda sigurno to. Od 1996 smo bili na svakim OI i bicemo i ovaj put :)
N

Ne

pre 3 meseca

Evropa ima 8 viza, 4 su podeljene: Mađarska, Spanija, Francuska i Grčka ostalo je 4 vize za 4 najboljeplasirane evropske reprezentacije na ovom prvenstvu (kad se izbace ove 4 već plasirane). Kalkulacija je takva da ko uđe od evropskih u 1/4 finala sigurno se plasirao