Kadetkinje Srbije (©FIVB)
Kadetkinje Srbije (©FIVB)

Kadetkinje Srbije u četvrtfinalu SP, protiv Brazilki za polufinale

Vreme čitanja: 2min | pon. 27.09.21. | 00:31

Naše nade pobedile Peru sa 3:1 u osmini finala

Ženska kadetska reprezentacija Srbije, igračice rođene 2004. i mlađe, plasirala se u četvrtfinale Svetskog prvenstva u meksičkom Durangu. Srbija je u osmini finala savladala Peru sa 3:1 (25:13, 25:21, 17:25 i 25:15), posle 105 minuta igre.

Srbija će u četvrtfinalu igrati protiv Brazila, a meč bi trebalo da se odigra u utorak ujutru po našem vremenu, ali je moguća promena termina. Izabranice Jove Cakovića su opravdale ulogu favorita, iako je tokom čitavog meča bilo vidiljivo da je važnost utakmice bitno uticala na igru kadetkinja Srbije.

Izabrane vesti

-------------------------

Misliš da poznaješ fudbal bolje od drugih? Mozzart Prognozzer ti pruža šansu da to i dokažeš i osvajaš vredne nagrade svake nedelje! Odigraj odmah potpuno besplatno!

-------------------------

Posle ubedljivo dobijenog prvog seta, kadetkinje Srbije su u drugom setu prepustile incijativu Peruankama, ali su ipak uspele da povedu sa 2:0. U tećem setu je Peru iskoristio pad u igri Srbije i smanjio prednost na 2:1 u setovima.

Važnost meča sprečila je izabranice Jove Cakovića da pokažu sve što znaju. To se videlo i u četvrtom setu kada su vodile sa 8:5, a Peru preokrenuo na 12:10. Ipak, u nastavku je Srbija povela sa 19:13 posle serije 9:1. Na kraju je bilo 25:15, za trijumf Srbije od 3:1 vredan plasmana u četvrtfinale.



tagovi

ženska kadetska odbojkaška reprezentacija SrbijeJovo Cakovićfivb

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara