Uroš Kojadinović, Jovana Vasiljković, Dušan Živković, Teodora Veličković i Miroslav Kocić (©ARKUS liga)
Uroš Kojadinović, Jovana Vasiljković, Dušan Živković, Teodora Veličković i Miroslav Kocić (©ARKUS liga)

Laureati sezone: Kocić, Kojadinović, Vasiljković i Veličković

Vreme čitanja: 1min | pet. 09.06.23. | 08:14

ARKUS liga dodelila priznanje najboljima u protekloj sezoni

U prostorijama Rukometnog saveza Srbije dodeljene su nagrade najboljim pojedincima ARKUS lige za sezonu 2022/23.

Jovana Vasiljković (Železničar) je ponela epitet najkorisnije igračice i Teodora Veličković (Radnički), koja je najbolji strelac takmičenja sa 167 golova. U muškoj konkurenciji istakli su se Miroslav Kocić (Dubočica 54), najkorisniji igrač prvenstva i Uroš Kojadinović (Partizan), najbolji strelac sa 185 pogodaka.

Izabrane vesti

Kako su Jovana Vasiljković i Uroš Kojadinović plakete primili na svečanoj ceremoniji posle odigranih utakmica finala plej-ofa, plakete su danas uručene Teodori Veličković i Miroslavu Kociću, a svi oni dobili su i vredne nagrade.

Najbolji pojedinci ARKUS lige za sezonu 2022/23 dobili su poklon vaučere za letovanje (pansionski smeštaj u hotelu, sedam dana za dve osobe) i vredne robne nagrade.

Kompanija UNIT, koja je partner ARKUS lige od prvog dana, svim igračima i igračicama koji su tokom plej-ofa dobili MVP priznanja, dodelila je robne nagrade, a za Jovanu Vasiljković, Teodoru Veličković, Miroslava Kocića i Uroša Kojadinovića UNIT je pripremio posebne robne nagrade, koje su im uručene.



tagovi

ARKUS ligarss

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara