Komentari na vest

Maja Ognjenović: Nedostajalo nam je malo više energije i želje...

N

Nnnnnnn

pre 8 meseci

Sramota je Majo da ti 2 dana ne treniras i dodje i u finalu trazis od selektora da igras, umesto da prepustis devojci Bojani Drci koja je trenirala da odradi finale zdrava, prava i sa odradjenim treningom, pa kako bude bude, u 3.setu kada je Bojana usla mi smo se preporodili. Ugusila si igru juce, procitali su te. Svaki pomeren prijem digla si na Tijanu, dok je Bojana na svetskom i te kako znala te prijeme da posalje ostalim devojkama. Izjavis zasluzeno su osvojile titulu imaju 3/4 igracice koje igraju u jakim evropskim glubovima? To znaci da nase devojke ne vrede jel? Da su nase devojke lose, pa si zato u finalu poslala 78 lopti Tijani a Sari Lozo 15? Sara Lozo je u FINALU dobila 15 lopti za 5 setova. Ti Majo kao prvo treba sama da kazes nisam odradila treninge nisam vezbala Bojana nek proba ako zaskripi ucicu probacemo nesto. Greska selektora jer je dopustio da Maja radi sta hoce a da on ne reaguje, da ti dozvolis da ti neko ne trenira 2 dana pred finale i pustis ga da udje i diriguje kako ona hoce. Jos jedna velika greska ova ekipa je prosle godina sa Bojanom Drcom igrala najlepsu odbojku u poslednjih par godina, svaka je imala svoju ulogu. Jovanu Stevanovic sad svi pljuju, e aj sad pogledajte kako je igrala Jovana na ovom turniru pa idite na youtube i pogledajte snimke sa svetskog prventsva i akcije Bojane Drce za Jovanu Stevanovic, imate poseban klip jedan stranac je pravio i nazvao ga prelep duo Drca Stevanovic. Prosle godine 2 takmicenja devojke su igrale sa Drcom i uigrale se sada dolazi Gvideti i prilagodjava CELU EKIPU Maji Ognjenovic. Ocigledno je problem zakucati za klupu Maju Ognjenovic jer je to Maja Ognjenovic. A sama kaze falilo nam je energije… kakva energija kad nisi 2 dana trenirala i radila sa devojkama… ozbiljno se pozabaviti ulogama u timu pred Olimpijske igre ali i pred kvalifikacije koje pocinju vec sledece nedelje.
D

Djolex

pre 8 meseci

Falilo je da selektor izbaci iz igre doticnu Maju Ognjenovic, jer je dizala konstantno na Tijanu, i naravno da Santareli to zna (da joj je Tijana prva i jedina opcija), pa je tako i slao blok Turske ka Tijaninoj strani. Kada god smo krenuli napad na drugu stranu, devojke su orilazile jer je njihov blok kasnio! A to je izgleda jedino Drča videla pa je tako i delila lopte (sjajno), na sve strane. Samo smo dok je Drča bila u igri imali raznovrsnije napade. Maji svaka cast na karijeri, fenomenalnoj, jedna je od najboljih tehnicara svih vremena, ali realno, vreme je pregazilo i treneri su je provalili. Iskreno, mislim i da je njeno dizanje lopte sa godinama sve losije jer sve vise dize loptu blizu mreze, pa devojke ne mogu ni da odreaguju kako treba. Mozda joj je vreme ponovo za penziju, ovaj put bez povratka u reprezentaciju.
m

mukica

pre 8 meseci

Bas si odlicno digla loptu u 5. setu Tijani iza ledja. Propala si i ti kao zeton. Sve ti je mucno, tesko i bolno, takva ti je i gestikulacija lica ceo mec. Nasmej se makar na silu. Ako ne mozes fizicki da izdrzis, reci to i razumecemo. A ne ovo mucno je bilo finale. U finalu se uziva.
i

istina boli

pre 8 meseci

Falio je prijem i blok. A i libero kao da nije dośla na utakmicu. ____________________ Tacno. Ni jedna blokerka nije se pojavila na mecu. Pet setova bez bloka?! Stevanovic? Aleksic? Popovic? Jegdic i Pusic na liberu jako lose. Ni Lozo kao primac nista bolja. Sada ce u kvalifikacije za OI i opet ce sve pasti na ledja Boskovic. Ne valja to.Nekada smo imali uz Tijanu i Rasic, Veljkovic, Mihajlovc. A sada, samo Tijanu i tu i tamo iskoci neko. Turkinje veceras cetiri igracice sa dvocicfrenim ucinkom. To je ta razlika. I pustanje selektora.
p

pa nema ko

pre 8 meseci

Jovana S nije bila na nivou.Sem Maje i Tijane nemamo velike zvezde.Ostale su plaćene koliko vrede.Tržiste se prevariti ne može.
S

Simić

pre 8 meseci

Falio je prijem i blok. A i libero kao da nije dośla na utakmicu.
S

Simić

pre 8 meseci

Falio je primer i blok. A i libero kao da nije došla na utakmicu.