Konor Makgregor ©AFP
Konor Makgregor ©AFP

Makgregor ponovo u oktagonu!

Vreme čitanja: 2min | čet. 08.10.20. | 19:53

Irac najavio UFC meč sa Dastinom Poireom

Koliko i šta sve priča nije ni čudo da mu malo ko više išta veruje, pa je tako bilo i kada je Konor Makregor pre nekoliko meseci pompezno objavio da je završio sa UFC-om i da traži izazove van oktagona. Istina, svi relevantini mediji su to preneli, ali je svima od početka bilo jasno da će sve to voda uskoro odneti. Tako i bi.

Irski fajter, najpopularniji i najbogatiji MMA borac današnjice, ipak ostaje u Ultimate Fighthing Championshipu pošto je ugovorio novu borbu, I to sa Dastinom Poireom, nedfavno poraženim od strane neporaženog kralja lake kategorije Habiba Numrmagomedova. Dagestanac im je i dodirna tačka pošto su obojica izgubila od njega i to na istovetni način – davljenjem s leđa.

Izabrane vesti

Zdravo Dastine! Prihvatio sam UFC-ovu ponudu sa se borim sa tobom, ali rekao sam im da to mora da se dogodi u 2020. Soreman sam za 21. novembar, kao i 12. ili 19. decembar. Takođe sću pola milona dolara donirati u humanitarne svrhe“, stoji u javnom saopštenju Makgregora, to jest reakciji na Poireovo pitanje na tviteru upućeno njemu – Šta se radi?.

Irac je ranije najavio boks meč sa legendarnim Manijem Pakijaom, u želji da ponovi „spektakl“ od pre tri godine sa Mejvederom juniorom, pošto su obojica izašla iz te šarade bogatiji za nekoliko desetina miliona dolara. Ovo će biti drugi sudar Makgregora i Poirea pošto je na prvom pre šest godina nokautom slavio irski borac.


tagovi

UFCborilačke veštineborilački sportovimmaKonor Mekgregor

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara