Vladan Matić (©ARKUS liga)
Vladan Matić (©ARKUS liga)

Metaloplastika dovela pet novih igrača

Vreme čitanja: 1min | sre. 31.05.23. | 11:41

Uroš Simić, Uroš Pavlović, Domagoj Alilović, Igor Milovanović i Gruzin Miriani Gavešelišvili naredne sezone u Šapcu

Metaloplastika je završila Superligu Srbije na trećem mestu, iza Vojvodine i Partizana, a ispred pančevačkog Dinama. Izboren je izlazak u Evropu, ali čini se skromna sezone Šapčana. Više se očekivalo od tima Vladana Matića koja je na početku sezone uspela da uzme Superkup, ali nije odbranila Kup Srbije od prošle godine (ispao od Partizana u četvrtfinalu na domaćem terenu).

Nekadašnji selektor Srbije i naredne sezone ostaje u rodnom gradu na klupi nekadašnjeg šampiona Evrope. Očekuju se promene u igračkom kadru.

Izabrane vesti

Klub su napustili levo krilo Marko Srdanović koji je potpisao za Vardar, pivotmen Marko Jevtić se seli u špansku Bidasou iz Iruna, a iz Šapca odlaze i najbolji igrač, desni bek Vojislav Brajović i Crnogorac Božidar Simić.

18.15: (1,35) Kolstad (8,50) Elverum (4,00)

Direktor kluba Slaviša Stojinović za Sportski žurnal je najavio pet novih igrača za narednu sezonu.

Za sada su naše redove su pojačali Uroš Simić iz Crvene zvezde, zatim iz Dinama je stigao pivotmen Uroš Pavlović, dok je ugovor potpisao i kapiten Izviđača Domagoj Alilović, koji igra na poziciji srednjeg beka. Dres Metaloplastike će naredne sezone nositi Igor Milovanović, momak koji je igrao u Parizu do ove sezone i sa njim smo potpisali trogodišnji ugovor. I na kraju tu je Gruzin Miriani Gavašelišvili”, istako je Stojinović.

Naredne sezone Metaloplastika će igrati u EHF kupu, najslabijeg međunarodnom takmičenju.



tagovi

ARKUS ligaMetaloplastikaVladan Matić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara