(©Starsport)
(©Starsport)

Milosavljev sa masnicom posle meča: Izdržali smo ovog puta svih 60 minuta, idemo u Norvešku da pobedimo

Vreme čitanja: 1min | čet. 09.03.23. | 20:55

"Hvala navijačima u Novom Sadu, bili su nam velika podrška", rekao je golman Orlova

Uz Uroša Borzaša, junaka pobede Srbije protiv Norveške (25:24), tokom svih 60 minuta Orlove je u igri držao Dejan Milosavljev. Odbranio je popularni Banda čak tri sedmerca Vikinzima.

Posle meča, vidljiva je bila masnica na njegovom licu od poslednjeg udarca Abelvika Reda, kada su gosti izjednačili 10 sekundi pre kraja.

Izabrane vesti

"Udarila mi je lopta u glavu. Red je promašio, trebalo je da šutira u stranu. Nisam uspeo da reagujem, ali na kraju smo uspeli da pobedimo, dali smo taj gol", rekao je Milosavljev.

Za razliku od Katovica, sada nismo igrali samo jedno poluvreme nego oba, disali za vratom Norvežanima i slomili ih u finišu.

"Gledao sam snimak tog meča sa SP. Pao sam u poslednjih 20 minuta. Sada je bilo bolje. Odigrali smo dobro svih 60 minuta, to je bio ključ. Odlična atmosfera, hvala navijačima na velikoj podršci“.

Na Svetskom prvenstvu nisu pale svetske velesile, Nemačka i Norveška. Sada je napravljen skalp selekcije iz svetskog vrha kao što je Francuska 2021. i Slovenija prošle godine.

"Da ne zaboravimo i Holandiju. I ona je velika reprezentacija. Videlo se to protiv Hrvatske. Idemo napred, ne zadovoljavamo se samo ovim trijumfom, idemo u Norvešku da probamo da pobedimo. Dobili smo Norvešku bez šest igrača, što ne znači da bismo kompletni pobedili neku drugu selekciju. To je sport. Ne gledamo ko je veliki, a ko mali, uvek igramo srcem za državu", istakao je golman Fukse Berlina.



tagovi

Rukometna reprezentacija SrbijeDejan Milosavljev

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara