Magdalena Stišjak (©CEV)
Magdalena Stišjak (©CEV)

Monca završila bitan potpis: Magdalena Stišjak ostaje u klubu

Vreme čitanja: 1min | sub. 11.06.22. | 15:26

Sjajna igračica će nastaviti tamo gde je stala na kraju sezone

Odličnu sezonu imala je Monca, a u klubu žele da naredna bude još bolja.

Da bi se to i ostvarilo potrebno je da se povuku pravi potezi u letnjem prelaznom roku. Jedan od najvažnijih je povučen - u pitanju je ostanak sjajnog korektora Magdalene Stišjak.

Izabrane vesti

Udarna napadačka karika odlučila je da nastavi tamo gde ja stala na kraju sezone. Predvodila je Moncu sve do finala plej-ofa prvenstva Italije, u kome je poražena od Koneljana.

"Veoma sam srećna što ću ostati još jednu sezonu u Monci. Godina iza nas je bila veoma uspešna i nadam se da ćemo moći da budemo još bolje, s obzirom na to da imamo jak sastav. Navijači su bili naše pobedničko oružje, počeli smo sezonu sa praznom dvoranom, a završili smo sa rasprodatom halom na tri poslednje utakmice, uz fantastičnu atmosferu", rekla je za klupski sajt Poljakinja Magdalena Stišjak. "Želim da se zahvalim navijačima, ljudima u klubu, igračicama - od kojih su mi mnoge postale veliki prijatelji. Vidimo se uskoro".

Magdalena je karijeru počela u Hemiku, a posle toga je prešla u Budovlani Lođ. Nakon toga je dve sezona odigrala u Skandićiju, odakle se 2021. preselila u Moncu.

Klub su do sada već pojačale igračice na poziciji srednjeg blokera Jovana Stevanović i Rafaela Foli.


tagovi

OK MoncaOdbojkaški transferi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara