""
""

MOZZART Cazzino proslavio prvi rođendan

Vreme čitanja: 1min | pon. 18.12.17. | 17:18

A Mozzart priredio rođendansku žurku!

Svi pravi ljubitelji igre na aparatima prethodnog petka su imali priliku da se uvere zbog čega je baš Mozzart Cazzino bio najbolji izbor. Uz dobar provod i fantastične dobitke, Mozzart Cazzino je bio pravo mesto u gradu za izlazak.

Izabrane vesti

Ovo je jedini rođendan na koji niste morali da donosite poklon, već je slavljenik delio poklone. U petak 15. decembra od 18.00 do 22.00 časova. MOZZART CAZZINO je proslavio svoj prvi rođendan, a svi igrači koji su uplatili 1.000 RSD na bilo kom aparatu dobili su poklon vaučere za igru u vrednosti od 2.500 poena. Ovu fenomenalnu akciju, svaki igrač je mogao da iskoristi tri puta i tako sebi obezbedi dodatni kredit za igru. Prijatna atmosfera luksuznog prostora u Ustaničkoj 170, moderni aparati i igre svetske klase, šestocifreni džekpotovi, savršen ketering i atraktivne Mozzartove hostese, učinili su da se glamur i sjaj Las Vegasa oseti u Beogradu.

Na iznenađenje i radost prisutnih veče je uveličano rođendanskom tortom i svečanim otvaranjem šampanjca što je garantovalo slavlje do ranih jutarnjih časova.

Dođite i vi, i uverite se zašto je Mozzart mesto najvećih dobitaka! Svi znaju gde aparati najviše daju!

Pratite našu promo stranicu na sajtu Mozzart Bet i prvi saznajte sve o budućim akcijama.


tagovi

kazinoMozzart

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara