"Jusein Bolt"
"Jusein Bolt"

MOZZART SPECIJAL: Oproštaj od Juseina Bolta, ali sa stilom

Vreme čitanja: 2min | sre. 02.08.17. | 13:34

Naša fabrika kvota neumorno radi, te je za predstojeće Svetsko prvenstvo u atletici priredila pravi kladioničardski "švedski sto", sa fokusom na najbržeg čoveka na planeti

Jusein BoltU Londonu u petak počinje Svetsko prvenstvo u atletici, a u fokusu celog sveta će biti samo jedno ime - Jusein Bolt. Neverovatni Jamajkanac, najbrži čovek koji je ikada hodao ovom planetom, oprašta se od aktivnog bavljenja sportom, pa je red da ga ispratimo kako i dolikuje - specijalnim kvotama koje će biti objavljivane svakodnevno na sajtu mozzartbet.com.

Bolt će u gradu na obali Temze braniti zlatne medalje u "svojim", disciplinama u kojima već godinama neprikosnoveno vlada: 100 m i 4x100 m, dok će 200 m preskočiti. A malo će biti onih koji neće navijati iz sve snage za njega i Jamajku. Čovek je pravi, skromni sportski heroj, omiljen među navijačima svih rasa i nacija. Uvek raspoložen za šalu i uvek brz, pakleno brz. Prava reka svetskih rekorda koje je postavljao i rušio uliće se ovog avgusta u Temzu. Jedna, zlatna stranica istorije "kraljice sportova" je nažalost, ispisana. Ostaje samo još ovaj, jedan pasus koji bi mogao ponovo da ispiše još jednu rubriku ponižavanja kolega iz SAD. Što većina navijača i priželjkuje, ali i kladilaca, pošto je kvota na Bolta u MOZZARTU 1,55 da će odbraniti zlato u najkraćoj trkačkoj atletskoj disciplini. Pored trke na 100 m, ljubitelji kraljice sportova moći će da se opklade na praktično sve discipline, to jest na osam favorita u svakoj od njih.

Izabrane vesti

Što se tiče naših atletičara, njih osam se spakovalo put Londona, a jasno je da samo jedan, to jest jedna, ima pravo da se nada medalji. Istina, Ivana Španović nije u savršenoj formi, pre svega zato što je imala izvesnih zdravstvenih problema, ali je kadra uvek da uzme odličje. Ako bude raspoložena, a tvrdi da je potpuno zdrava, mogla bi konačno i do velikog zlata na jednom velikom planetarnom takmičenju, nakon dve bronze na prošla dva SP.

Bilo kako bilo, lepa Zrenjaninka je u MOZZARTU prvi favorit sa kvotom 3,00 da će uzeti najsajnije odličje i 1,15 da će se popeti na postolje. Glavne oponentkinje će joj biti dve Afroamerikanke, Tijana Bartoleta, vlasnica zlata iz Pekinga od pre dve godine, i Britni Ris, aktuelna olimpijska vicešampionka. Pored Španovićeve i ostalih sedam naših reprezentativaca je od MOZART dobilo kvote, pa ako ste patriotski raspoloženi, evo vam prilike da to i dokažete. Sem, toga tu su i specijali za naše predstavnike, pa je tako kvota da ćemo osvojiti više od jedne medalje sasvim pristojnih 7,00, da će lepa Ivana preskočiti 7,10 m, nešto opreznijih 2,80, a tek nešto više (3,00) je da će Amela Terzić ući u finale na 1.500 m...O novim, specijalnim igrama na Juseina Bolta, koje se trenutno kuvaju u MOZZART fabrici kvota, obavestićemo vas narednih dana.

(foto: Action Images)


tagovi

Velika BritanijaSrbijasportsko klađenjeJusein BoltJamajkaIvana Španovićbet infoatletika

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara