Komentari na vest

Nekad Užice, sada Stara Pazova: Ponovo najbolju odbojku u Srbiji igra Jedinstvo!

e

eeeee

pre oko 1 godinu

Cujem da Leskovac dogodine dovodi Dominikanku i reprezentativku Malija pa eto moze Ub vec da uzme u razmatranje.Ovo sa Anet Benitez im dobro ispalo hahahhaahhaha
С

Стеф

pre oko 1 godinu

Честитке најбољим девојкама! И стручном штабу! Каква глава! Какве шампионке! Јединство је одавно заслужило пехар! Победиле су искусније и финансијски моћније клубове! Једини тим који има позитиван међусобни скор са свима! Како су одиграле полуфиналну и финалну серију, све заслужују да су МВП! Репрезентација чека шампионке!
G

Gost33

pre oko 1 godinu

Dobili Zvezdu jedva, na jednu loptu i cirkusanje u petom setu. Zvezdu koju su svi u Ligi Sampiona izgazili sa po 3-0. I ti spominjes neku reprezentaciju...
f

fact

pre oko 1 godinu

Zvezda bila u grupi sa klubovima koji su došli do polufinala LS(a jedan i do finala) i onda je to kao neki “parametar” da su izgažene. Sa nemačkim Potsdamom igrale 5 setova na Banjicu. Elem nije to toliko ni bitno i Vizura je pre par godina u LS služila isto za lako dobijanje bodova pa nam sada okosnicu reprezentacije upravo čine te devojke. Jedva čekam da izadje Gvidetijev spisak pa da kukate od muke kada vidite imena devojaka iz Pazove na njemu!
С

Стеф

pre oko 1 godinu

Звезда им иначе не лежи, па су је опет победили. И нису је добили на једну лопту, то је био други меч. Одлучујући меч су добиле доста лакше, а и најбоље су га одиграле. Слажем се за констатацију која се тиче поређења са Визуром, но неки то неће да признају да су схватили и упорно лоше пишу о младим одбојкашицама. Реално, очекујем највише играчица из Јединства на списку за репрезентацију. Највише их је било (коначно) и на овом списку од пре месец дана после година заобилажења.
G

Gost33

pre oko 1 godinu

Izgleda im ni Zeljo ne lezi, a ni Zelji ne lezi nesto Evropa. Da ne bude da je jedino Zvezda ispala od polufinalista. Challenge Cup e to je vec neki nas nivo, pod uslovom da ne dopadnu neke jace ekipe vec neki prvaci Portugala ili Svajcarske. I sto bi bilo ko kukao na spisak? Kod nas se ionako vrlo dobro zna ko i kako sastavlja spisak reprezentacije i kako se ulazi u istu, tako da tu i nema vise nekog preteranog iscudjavanja. Mozda vise gadjenje, mada i to prodje kada se u kontinuitetu desava poslednjih 15tak godina, pa postane neka tzv normalnost...
f

fact

pre oko 1 godinu

Baš me zanima koga biste vi stavili na taj spisak pa da bude “relevantan i pravedan”? Hajde prosvetlite nas. Kukali ste i na Santarelijev spisak prošle godine pa zacutali kada je stigla prvo medalja u Ligi nacija pa i odbrana zlata. Reče poslednjih 15 godina ne valja spisak pa za tih 15 godina naša ženska odbojka se digla iz pepela do svetskog vrha.
G

Gost33

pre oko 1 godinu

Pricamo pre svega o sirem spisku. Ili si toliko nesvestan da ocekujes da ce Jedinstvo ciniti okosnicu reprezentacije na EP... Sta mislis da izbacimo Boskovic a da ubacimo koju iz Jedinstva, hm?
f

fact

pre oko 1 godinu

Ja pričam o spisku za Ligu nacija koji se očekuje za koji dan a ne o EP. Ne menjaj teze. A što se Bošković tiče pa s obzirom koliko je ovde hejtujete i to na onaj najbedniji način(zbog njenog porekla) ne bi me iznenadilo da vidim komentar kako je reprezentaciji super i bez nje, što smo videli na ovom sajtu prošle godine tokom Lige nacija kada su bezmozgaši govorili da je Bjelica bolja od nje.
С

Стеф

pre oko 1 godinu

Хехе, Железничар Јединству чак и највише лежи, мада би било густо у финалу, које је Железничар заслужио, али боље је Јединство. А Железничар и Европа је више сплет чудних околности ове године (не тако лак противник и то што се није дала дозвола Кубанки да иде у Немачку). Што се тиче ширег списка, свакако јесте сумњив био ових година у домену играчица из домаће лиге, али не треба се узбуђивати – на крају ће се показати ко је најбољи, кад тад. Ето примера од прошле године – не позовеш Мињу Осмајић на шири списак Лиге нација, а на крају на припреме за Светско (доста краћи списак) би позвана само Миња (и Бојана Гочанин). Тако ће и остале доћи које заслужују. Надам се већ ове године. И да не заборавим, на списак од месец дана треба додати Тамару Миљевић. Неправедно смо је заборавили.
G

Gost33

pre oko 1 godinu

Isto ste pricali i za Jovanu Mirosavljevic sto dok je bila u Jedinstvu sto u Zeleznicaru, vidim sada je retko ko i pominje.. kao u zemlju da propade dete.. Jeste da su deke sa vuvuzelama iz Pazove zdusni navijaci iz sezone u sezonu na svakoj utakmiciu, al im izgleda (opet) popustilo pamcenje.
С

Стеф

pre oko 1 godinu

Ако је то било упућено мени, супер, али далеко сам од С. Пазове, а још даље од деке. Ипак, навијам за Јединство, баш зато што су ту потенцијали. Свиђа ми се та прича. А на нагло и недобронамерно скретање са теме када понестане аргумената нећу више ни да одговарам. Очито сам дао добре примере, хехе. А што се Јоване М. тиче, не знам за деке, али лично не знам што би је ко сад помињао, кад је већ стабилно при уласку у први тим, а ево је и у иностранству, што ће рећи – доказала се.
С

Стеф

pre oko 1 godinu

И да, слободно та једна особа може да настави да лупа више минусе, хехехехехе, нема их много.
G

Gost33

pre oko 1 godinu

Pa kad joj tako fino ide zasto ona nije konkurent za reprezentaciju? Klasicna prica: najbolja dok je kod nas, dete za reprezentaciju, a posle joj se gubi traga u tim mislima i brizi za nacionalni tim :)
G

Gost33

pre oko 1 godinu

Vredi pomenuti i Jelenu Vulin. Dete za koje su nekada pricali bajke i basne, naravno, danas pricaju da je Tamara Miljevic 10x bolja od nje (jer se ocigledno pokazala - ne znam samo gde, valjda u ovoj nasoj skrnavoj ligi), a prve... ni ne secaju se. Ko vas ne zna, skupo bi vas platio.
B

Berbatov

pre oko 1 godinu

Zašto ste umislili da Mirosavljević nije konkurent za reprezentaciju?
P

Prodaja

pre oko 1 godinu

Zaslužili su i u Pazovi da uzmu neki dinar sada. Prodaja igračica koje su igrale za 350 evra je odavno u toku, verovatno će posle titule biti i nešto veće obeštećenje. Poklopilo se kada je najpotrebnije.
k

kakvo obestecenje

pre oko 1 godinu

kada imaju potpisane ugovore na godinu dana
D

Dvc

pre oko 1 godinu

Napumpana i Mogli da pakuju kofere polako, a Marijana da se zapita da li devojka od 100 kila moze da se bavi odbojkom profesionalo
N

Nadam se

pre oko 1 godinu

Nadam se da Jedinstvo nece nastaviti tradiciju sampiona srpske lige i vec u narednoj sezoni oslabiti sampionski tim (praksa prethodnih godina i sa tentom, ubom i zvezdom) pa ce se kilativi kroz sampionat sa brojnim porazima, a njih pravdati ucescem u ligi sampiona gde svaki mec izgube sa 3-0 od drugih postava ostalih timova. Sada je vreme da se tim jos vise ojaca i da se krene u evropsku pricu, znaci tim mora biti jos jaci, a ne kao zvezda titula pa 3 puta slabiji tim
G

Gost33

pre oko 1 godinu

Koga ce Jedinstvo koje godinama igra sa mladim igracicama da dovede? Mozda Maju Ognjenovic od 40 leta? S kojim parama? Jedinstvo objektivno dogodine moze biti samo slabije ako devojke odgovorne za ovu titulu iskoriste ovaj hype i odu negde. Onda ce uvek neugodna Sonja Danilovic da se dokazuje u ls. A cak i da ostanu treba sada naci motivaciju za nove uspehe.
I

IsNoGoods

pre oko 1 godinu

Srecom gotova jos jedna sezona. Tuzna, otuzna. Sampion (proslogodisnji) sa velikim uspehom predstavljao svoju zemlju u Ligi Sampiona... Lajkovacka dizelka upalila motore pa zatrokirala na prvom koraku kupa CEV dok su ponosni finalisti naseg prvenstva se nekako i drzali protiv velesila sa Kipra i Portugalije u Kupu Izazivaca al avaj kad dodje mocni Lugoj pa vrati na fabricka. Zvezda tragicna, Partizan jos tragicniji, Novi Sad najtragicniji, o Nisu i Kragujevcu ne vredi ni raspravljati kad ne postoje na odbojkaskoj mapi. U Uzicu Veca uspesno prodaje maglu i price o povratku na puteve stare slave, pa cas dize klub iz pepela, malo bi da bude i trener a onda sve to zacini podpredsednickom funkcijom u OSS da se malo bavi i pitanjima odbojke na nacionalnom nivou. Liga u kojoj tri biznismena u svojim prcijama mere kojem je.... bolji tim..... pa se vencaju nekakvim lovorikama. Ma ne moze bolje....
Š

ŠoleXBg

pre oko 1 godinu

Kad selendre poput Uba i Lajkovca mogu da imaju sampionsku titulu ne vidim sta fali Pazovi koja bar ima tradiciju te odbojke dugi niz godina. Sad sto izvornih Pazovcanki u sastavu imaju na nivou statisticke greske.. to je druga prica.
P

Pobeda je resenje

pre oko 1 godinu

Jedinstvo je realno igracki bolje od Uba zasluzena pobeda devojaka iz Stare Pazove.
P

Prst na chelo

pre oko 1 godinu

Sramota epskih razmera za Bg da nema evropski klub u odbojki!
G

Gost555

pre oko 1 godinu

Kako nema, a Partizan, a Ribnica?
L

Liga šampiona

pre oko 1 godinu

Spens i grad N Sad će doživeti da se ženska liga šampiona igra u N Sadu po prvi put. Bićemo dobri domaćini Jedinstvu u narednoj sezoni.
l

lol lol lol

pre oko 1 godinu

Igrace se u Novim Banovcima kao sto se i ove godine igralo..
P

Petar B.

pre oko 1 godinu

Vas bi trebalo da bude sramota sto ne mozete da odnegujete ni Superligasa
D

Djape45

pre oko 1 godinu

Zvezda Jedinstvo bilo finale pre finala. Zasluženo osvojile titulu, bravo za Pazovu.
R

Regularno

pre oko 1 godinu

Zna li se šta trener Omladinca iz Banovaca radi sa zlatnom medaljom Jedinstva iz Pazove oko vrata, a takmičili se jedni protiv drugih u ligi? :)
S

Sale brat

pre oko 1 godinu

Apsolutno zasluzeno, Tamara Miljevic na korektoru dobra, na prijemu Kocka i Tica dobar prijem u napadu odlicne tica danaspogotovo unistili su ub blokom, miljevicka na prijemu dobro delila lopte, osmajic/dragovic taman koliko treba, od ovih cura verovatno ce neko na siri spisak za ligu nacija bar
V

Vini Gogniti!!!!!!!!!!!!!!!

pre oko 1 godinu

Apsolutno se slazem za Tamaru Miljevic,slazem se i za ostale naravno da su zasluzeno osvojile,cestitke celoj ekipi naravno ali kada je Tamara igrala jos pre za Klek sam pomislio kako bi nam super dosla u Partizanu bar sto se tice nase lige i sa te strane mi je izuzetno drago sto je uspela da osvoji prvenstvo.Neki su mi se i smejali na to,meni se jednostavno svidelo kako igra i sa te strane mi je naravno drago sto je uspela da dodje do trofeja.Po meni daleko bolje od Uba i mislim da je Zeleznicar da nije imao problema sa povredama mnogo veci otpor pruzio od Uba sa Ivanovic.Mozda i gresim ali to je neko moje licno misljenje...
G

Gost555

pre oko 1 godinu

A sa kim su igrale?
S

Srbija KG

pre oko 1 godinu

Anemičan Ub i razigrano Jedinstvo. Opis finala ukratko. Sveukupan nivo igre = osrednji.
N

No Respect

pre oko 1 godinu

"Nekad Užice,sada Stara Pazova...".Ljudi,jel vi pratite žensku odbojku ??? ŽOK Jedinstvo Užice - 9 titula...ŽOK Crvena zvezda - 28 titula !
T

Tako je

pre oko 1 godinu

Asocijacija im je da su oba Jedinstva. Samo uporediti Užice sa Starom Pazovom je smešno, iako svaka čast Pazovi
P

Pazovčan

pre oko 1 godinu

Bravo, devojke! Ponosni smo na vas!
H

Huawei G300

pre oko 1 godinu

Naravoucenije: Ne osvaja se titula sa polovnim Kubankama iz Leskovca.
N

Nokia 2.1

pre oko 1 godinu

Polovne dabome ahaHahaha.
B

Boze

pre oko 1 godinu

Zasto je nju ub uopste i dovodio, igraa je pre toga na tzv kosovu*, pa u trecoj srpskoj ligi, i onda dosla kao da donese titulu. Atipicna je za kubanske igrace, nema odraz i snagu, a tehnika katastrofa.. to sto je ona igrala ove god mogla je komotno da igra npr taubner ili zelenovic koje su grejale klupe u svojim timovima. Problem nasih je sto dovedu stranca da se kaze da tim ima i strance a ti stranci nikakvu razliku ne prave. Ub mi se komplet kao tim ne svidja, spoj nespojivih igraca i energija u timu mi je uzas, kao i kod zvezde, jako ruzna odbojka, mlitava i spora na celu sa Eric, plakala je ruma i srbija kad je odlazila Djosla, a majka ipak ostaa u timu..
C

Cestitam

pre oko 1 godinu

Uspe i Jova da naidje na jos veceg dinstera.I red je bio nakon 0-3.
i

iz šljivika

pre oko 1 godinu

nisam baš siguran za tu "dominaciju".titula jeste uzeta(i jedno veliko bravo) ali koliko znam(a znam) to je ujedno i jedini trofej u poslednjih 5-6 godina tako da to svakako ne može se podvesti pod ne znam ni ja kakvom dominacijom.
h

hg

pre oko 1 godinu

igraju 12 sezona superligu ,ovo je prvi trofej

Bojan Urosevic

pre oko 1 godinu

Ovaj sastav ako se ne pojaca imace u ligu sampiona na 6 utakmica 0-18 set kolicnik realno i za nase uslove malo su jace od ostalih.
i

iz šljivika

pre oko 1 godinu

ko da dodje u pazovu?niti imaju para,tj bolje reći niti predsednik kluba hoće da se otvori,niti je politika kluba takva da dovode starije igrače(o strancima da ne govorimo).meni ne bi bilo iznenađenje ni da odustanu od lige šampiona ili da daju nekome drugom mesto.od ekipe to im je što je,dogodine može samo znatno slabije pogotovo ako im odu tica ili kocka a iz razvojnog omladinca onda povuku vajagić.
0

009022

pre oko 1 godinu

Apsolutno zasluzeno Jedinstvo dobija. Da je bilo srece (i znanja) bilo bi i 3-0 u seriji. Opet ovako slave titulu pred svojim navijacima tako da svakako jedan lep trenutak u istoriji kluba.