"Nikić"
"Nikić"

Nikić: Meč sa Hrvatima najbolji u istoriji!

Vreme čitanja: 2min | ned. 09.08.15. | 15:18

Srpski sidraš je i na ovom prvenstvu svojim iskustvom doprineo velikom uspehu

NikićStigli su srpski vaterpolisti u Beograd, a jedan od onih koji su imali najširi osmeh na licu bio je Slobodan Nikić. Iako se navikao na uspehe, ovaj trofej mu mnogo znači. I zbog ekipe, ali i zbog lične satisfakcije.
"Nisam ni znao da sam postao najtrofejniji igrač u istoriji reprezentacije dok mi nije rekao Stevović. Stvarno mi je drago, dugo sam u reprezentaciji. Napravili smo stvarno velike uspehe. Stvarno smo bili dominantni na ovom prvenstvu od prvog do poslednjeg meča. Kao ekipa smo sazreli. Voditi na poluvremenu protiv Italije 8:2. Pobediiti na onaj način Hrvatsku koja je Olimpijski šampion. To je bio možda i najboji meč u istoriji naše reprezentacije", rekao je Nikić.

Jakšić sa peharom

Izabrane vesti

Kada su se vrata otvorila, publika na Aerodromu Nikola Tesla prvo je ulgedala najmlađeg igrača naše selekcije - Nikolu Jakšića.  Mladi momak iz Partizana igrao je hrabro i borio se sa daleko iskusnijim igračima od sebe. Starije kolege su odlučile da on ponese šampionski pehar. To govori o kakvim se ljudima i sportistima radi.
"Fenomenalan osećaj. Prelep je osećaj igrati sa ovakvim šampionima. Nadam se da je ovo samo početak, presrećan sam. Još mi je isti osećaj kao što je bio sinoć. Najmlađi sam u ekipi, voleo bih da ovo bude prvo od mnogih zlata. Neverovatan je osećaj pobedeiti Hrvatsku ili bilo koju drugu ekipu u finalu Svetskog prventsva. Najviše mi je pomagao Dušan Mandić. Nadam se da ćemo uzeti zlato u Riju", rekao je Nikola Jakšić.

Svi oni koji žele da pozdrave naše vaterpoliste to mogu da učine ispred doma Narodne Skupštine od 20 sati.

(FOTO: Mozzartsport.com)


tagovi

Superliga Srbije u vaterpoluSrbijaSlobodan Nikić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara