Komentari na vest

Završen najveći transfer u istoriji Južne Amerike: Dobitnik je Čelsi

B

Boracho

pre 2 meseca

Brazil jeste u krizi, pre svega u poslednjih 10-ak godina, ali u budućnosti će opet imati onu strašnu reprezentaciju kao nekada.
B

Brankoni84

pre 2 meseca

Odeš u Brazil pa pazariš na kilo, ako ubodeš, ubodeš.😁
G

Ghostina

pre 2 meseca

A city plastika. A zamisli njihova skola : Aleix Garcija (Girona) jedan od boljih veznih u Spaniji. Frimpong,ne treba pricati o njemu, Olise,prosao skolu Sitija. Brahim Diaz, Oscar Bob,Fil Foden,Rico Lewis, Calum Doyle(stoper Lestera). Tomy Doyle (Wolvsi) Traford(golman Barnleya) Rogers(krilo Aston Vile) Romeo Lavia(Chelzi), Cole Palmer(Chelzi) ,James Mccatee (Shefild) Angelino(Roma)... A ima i nekih igraca koje nisu toliko poznati u Psv,Fulamu,Championshipu. Ovo ne treba zanemariti. Teba biti realan.
4

46

pre 2 meseca

Iz Čelsijeve akademije : Konor Galager, Ris Džejms, Trevor Čaloba, Kolvil, Ruben Loftus Čik, Fikajo Tomori, Dominik Solanke, Ian Matsen, Džeremi Boga, Nejtan Ake, Deklan Rajs, Mejson Maunt, Kalum Hadson Odoi, Andreas Kristensen, Tejmi Ejbraham, Olise, Broja, Gilmur, ... I tek će ih biti još. Ljudi su navikli da govore da su plastika ali evidentno je da su u mlađim kategorijama proizveli odlične fudbalere, osvojili su i LŠ za mlade više puta. E sad to što dovode ove papreno skupe mlade igrače tek će se videti kroz par godina da li će to dati rezultate, Real je dobro prošao.
M

Ma ja ba

pre 2 meseca

Samo znaju napadače iz brazila dovodit generalno svi klubovi,a toliko dobrih veznjaka i defanzivaca se tamo krije..
P

PDK

pre 2 meseca

Bolje im je podneblje Spanija. Jezik, kultura, vreme...direktno iz Brazila u Englesku za decaka od 18god i sa tim pritiskom para... Real je to brutalno odradio sa 2/3 sto je kupio pre par godina. Platili su koliko sad vredi desna noga Vinija svu trojicu, Ranijer se nije pokazao ali ovu dvojicu su zastitili pa polako i evo gde su danas.
S

Srbija 1999

pre 2 meseca

Celzi dobitnik....hahahaha
P

Prijepoljski drumski razbojnik

pre 2 meseca

Upravo tako. Chelsea ne zna gde udara, dovodi svakakvu poluboraniju i daje im ugovore od 7-8 godina, a rezultati nigde. Tako je to kad nemas strukturu strucnjaka koji se bave pracenjem i dovodjenjem igraca nego vlasnici kluba radi mikro menadzment.
S

Sherlocked

pre 2 meseca

@ prijepoljski ugovori na 7, 8 nekad i 9 godina potpisuju se iskljucivo zbog finansijskog "fer" pleja. Jer cifra za transfer i plata igraca se dele na broj potpisanih godina i tako racunaju. Tu "rupu" su pronasli Ameri i obilato je iskoristili.