Đorđe Vučinić (©Starsport)
Đorđe Vučinić (©Starsport)

Novi Beograd bez Vlahopulosa na Vošu: Primarni cilj drim-tima – biti bolji nego protiv Partizana

Vreme čitanja: 2min | sre. 02.02.22. | 10:48

Akcenat na podizanju forme uoči derbija sa Radničkim

Od kada je Dejan Jovović zamenio Vladimira Vujasinovića, Novi Beograd je ostvario dve pobede. Uspešan debi imao je protiv Barselonete, a  zatim je usledio četvrti ovosezonski trijumf Novog Beograda nad Partizanom posle preokreta. Turbulentan period je iza drim-tima, novi trener uspeo je koliko-toliko da stabilizuje ekipu.

Novi Beograd večeras u zaostalom meču drugog dela šampionata Srbije od 21.15 dočekuje novosadsku Vojvodinu, a taj meč će, preme rečima Dejana Jovovića, poslužiti njegovom timu da se što bolje pripremi za duel sa kragujevačkim Radničkim, koji je dva puta u mesec dana nadigrao tim snova. Ni ne pomišljaju u Novom Beogradu da bi Novosađani mogli da im pomrse konce.

Izabrane vesti

"U duelu sa Vojvodinom treba da pokažemo da smo šampionska ekipa, da jednostavno shvatimo da je nebitno ko nam je protivnik i da svako od nas treba u svakom trenutku da daje svoj maksimum. To je ono što bi trebalo da krasi ovu ekipu do kraja sezone", rekao je Dejan Jovović u uvodnom izlaganju i potom dodao:

"Vojvodina je slabiji rival od nas, ali ta utakmica može da nam koristi u sklopu pripreme za utakmice koje nam dolaze i sa Radničkim i posle u Ligi šampiona. Ako malo dalje gledamo, to je prava provera i za završnicu domaćeg prvenstva i regionalne lige".

Angelos Vlahopulos (©Starsport)Angelos Vlahopulos (©Starsport)

Novi Beograd za meč sa Vojvodinom neće biti kompletan. Angelos Vlahopulos i dalje je u izolaciji, dok se posle oporavka od virusa korona vratio Nika Šušiašvili, koji je propustio nekoliko prethodnih utakmica.

"Šuišavili je počeo da trenira, ne punim intenzitetom, prvi mu je dan. Vlahopulos je još uvek u izolaciji, a svi ostali su zdravi u ovom trenutku", konstatovao je Jovović.

Nada se Draško Gogov, prvotimac Novog Beograda, da će njegov tim posle dosta vremena odigrati meč na visokom nivou tokom sva četiri kvartala.

"Duel sa Vojvodinom nam dolazi nakon dve vezane pobede i jednog prilično turbulentnog perioda. Nadam se da ćemo u ovoj utakmici da popravimo greške, da će početak meča biti mnogo bolji nego protiv Partizana, a da će drugo poluvreme biti mnogo bolje nego protiv Barselonete. Nadam se da ćemo pružiti dobru igru u kontinuitetu sve četiri četvrtine i mislim da to treba da bude naš osnovni cilj, jer to može da nas dovede do dobrih rezultata", objasnio je Gogov.



tagovi

VK Novi BeogradVK VojvodinaDejan JovovićAngelos VlahopulosDraško Gogovvaterpolo Srbija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara