Hoze Zepeda u akciji ©AFP
Hoze Zepeda u akciji ©AFP

Osam nokdauna, pet rundi i jedan nokaut (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | pon. 05.10.20. | 12:02

Boks u najboljem izdanju

Čini se da smo proteklog vikenda dobili najbolji boks meč u 2020. Naravno, mislimo na vrhunsku plementu veštinu, a sukob WBC superlake kategorije to sigurno jeste.

Najzaslužiniji za ove epitete su svakako borci koji su se odmerlii u legendarnoj MGM Grand areni u svetskoj prestonici kocke, Las Vegasu. I prava je šteta što publike nije bilo, pošto su Hoze Zepeda i Ivan Barnačuk priredili pravi šou. Ova vrhunska boks predstava trajala je pet paklenih rundi u kojima je bilo svega i svačega, od nokdauna do nokauta, ali pre svega zaista vrhunskih poteza dva majstora.

Izabrane vesti

Počelo je dobro po beloruskog borca , pošto je as i Kalifornije dva leteo na zadnjicu nakon snažnih udaraca. Iako je delovalo da će posao brzo biti gotov, borba se rasplamsala i donela još šest nokdauna, što za jednog što za drugog. Ali, kako je vreme prolazilo tako je Zepeda bivao sve opasniji, dok nije snažnim udarcem u levo, već poveređeno oko protivnika poslao u “zemlju snova” u petoj rundi. Drugačije, nego nokautom ovako otvoren meč dva paklena udarača nije ni mogao da se završi.


tagovi

boksborilačke veštineborilački sportovi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara