Komentari na vest

Đovani Gvideti o finalu sa Santarelijem: Treneri dirigenti, muziku će praviti igračice Srbije i Turske

f

favoriti

pre 9 meseci

Turkinje favoriti. Zbog forme i napadackog potencijala. One imaju ono sto je Srbija imala - dva zestoka skorera. Kod nas su to bile Tijana i Brankica, a kod njih su to sada Vargas i Karakurt. MI smo imali i odlicnog skorera medju srednjacima - Milenu Rasic, a i oni sada imaju takvog. Plus ostali deo ekipe koji ima svoje zadatke. Sutra cemo imati samo jednog skorera - Tijanu, a one potencijalno TRI. Stvar je jasna, na Tijani ce da "spava" dvostruki blok, kao sto je to uvek slucaj. Busa i Lozo moraju to da koriste. Plus stabilan prijem da odrade nesto i srednjaci. Tada imam sansi. Ako u napadu ostanemo na samo Tijani protiv svih, nema sansi da dobijemo. Naprosto, niko ne moze sam da dobije. Ili ce u napdu ostale pomoci ozbiljno Tijanu, ili cemo uzeti "samo" srebro. Naravnom prijem i servis su kljuc. Sanse su pred mec 60:40 odsto za njih. Ali, to je jedan mec i moze biti svasta.

Realan lik

pre 9 meseci

Nije lose da se napise kada se igra finale u vesti...

nikosnikos942@gmail.com

pre 9 meseci

U nedelju u 19.30h
B

Brundo

pre 9 meseci

Evo ti prilike Gvideti da konacno iz petog pokusaja osvojis EP.Dva puta si izgubio od Srbije (2011 i 2019) i dva puta od Rusije (2013 i 2015).
"

"TS"

pre 9 meseci

GVIDETI JE GENIJE ZA ODBOJKU....
s

sve kako treba

pre 9 meseci

Cure za primer.Selektori se menjaju rezultat je tu medalje i finala.Kao Brega u dugmetu.Menja pevače a hale pune svaki album sve bolji.Savez odlično radi.Atmosfera sjajna očigledno.Devojke gladne pobede i medalja i dalje.Sve su tu uvek za Srbiju.Svaka čast za odbojku u Srbiji.
s

srbija odbojka

pre 9 meseci

Jedina reprezentacija koja je igrala 4 finala uzastopno na evrpskom je Srbija.SSSR je imao niz ali se raspao.
V

Veleuspeh

pre 9 meseci

Moćni Azerbejdžan na aparatima.
Z

Zeusinjo

pre 9 meseci

Ti samo što manje da diriguješ pa možda i dobijemo, na svežinu. Ako se ti razmašeš, teško nama.
N

Nnnnn

pre 9 meseci

Ajde ne lupaj bre. Danas da nije pred kraj izveo Lozo kad je krenula da brljavi otisli bi do djavola u odbrani, gde nas je izvukla Lazovic. Takodje cim je uvideo da Aleksic nije okej, ubacio je Popovic koja je odmah unela energiju. Glupo je pljuvati coveka, treba dati podrsku ne sumnjam da ce devojke a i on sam dati sve od sebe u tom finalu, pa nek pobedi bolji.