Komentari na vest

Posle Turske na red dolazi Grčka: Novi izazov za Saru Carić u 2024. godini

K

Kupinac

pre 4 meseca

Ozbiljno obestecenje je Tent uzeo za nju. Dobro nije Tent al da ne sitnicarimo.
M

Mojca Mojca

pre 4 meseca

Kod nas je sve ozbiljmo.Kakvo obeštećenje sem za Tijanu Bošković gde je bilo pravo obeštećenje ,sve ostalo tj svako drugo obestećenje je na nivou nedeljne zarade boljih košarkaša u Srbiji.Zato i jesmo mali sport što stvari gledamo tako.
@

@@@

pre 4 meseca

Bjelica godinama greje klupu, pa ima medalja ihaj i "olimpijsku"penziju. Briga je ide radi reda. Ne vidim da se Hena ovo leto "naigrala",a uletela pre Jovane Kocic, koja je ekspert za istoimenu
S

Sreta Šteta

pre 4 meseca

Najefikasnija u Srbiji u 2.kolu prvog vikenda Lige Nacija 2021 je bila Sara Carić sa 21 poenom, Katarina Lazović dodala je 18, a Sara Lozo 13 poena. Kod Poljakinja Magdalena Stisjak meč je završila sa 15 poena. I ona i Jovana su igrale ligu nacija 2021 ali pošto na olimpijadi ima 12 igrača ostale su u Beogradu i radile dok je trajala olimpijada.Nakon olimpijade su bile u timu za evropsko 2021.I Jovana i Sara su tada obezbedile penziju.To im je jedino zvanicno takmičenje od onih gde se dobija penzija sa medaljom EP,SP i OI.
D

Da da da

pre 4 meseca

I Slađana Mirković ima medalje sa svih takmičenja a sedi na klupi.To je tako.Petkovic je kod muskih recimo olimpijski šampion a nije u Sidneju ušao u igru.
i

ironija

pre 4 meseca

Po čemu je to Kocic ekspert za Henu?A to što je upala pre nje i ne čudi jer 6 godina starija Kocićeva je celu svoju inostranu karijeru protraćila u Rumuniji. Ne sporim naravno da je i Kocic bila ogromni talenat svojevremeno ali je pravila pogrešne poteze i zaglavila se u toj Rumuniji. Maja Aleksic je takodje tamo započela svoju inostranu karijeru ali se nije tamo dugo zadržala već preko Francuske otišla u Italiju. Hena ako nastavi ovako da igra u Francuskoj ne bi me iznenadilo da sledece sezone ode u Italiju jer je francuska liga dobra odskočna daska za dalje.
S

Srbijaaaa

pre 4 meseca

Bolje da se vratila u Srbiju odakle je i otisla. Grcka eej. Mada kako je igrala u Turskoj pred kraj 2023. i Grcka joj je puna kapa
D

Da D aDa

pre 4 meseca

Ima penziju i briga je za sve.Obezbeđena!!!Nece ustajati u 6 ujutru do 65 godine svakako...
N

Naravno

pre 4 meseca

@da da da, kao i svaka tentova igracica. Sve obezbedjene penzijama
D

Da da da

pre 4 meseca

Naravno Ona je 2021 bila u Vizuri a od septembra je 2021 zaigrala za Tent.Koliko znam nije bila u reprezentaciji posle.Ja iz Tenta znam samo Henu koja ima medalju i penziju nijednu vise.Koja jos ima da je kao igračica Tenta osvojila medalju...Mada ako ćeš precizno i Hena nije kao igracica Tenta uzela medalju sa Srbijom jer je vec potpisala ugovor u inostranstvu.Sara Caric je prosla sve selekcije Srbije bila MVP u nlađim kategorija i 2020 provela leto sa A timom ali nije bila među 14.Nakon Tokija gde nije bila među 12 na OI 2021.Tek nakon Tokija kad su neke otkazale nastup na evropskom onda su tel upale u tim ona i Stefana u Beogradu i poklopilo se da ima medalju i penziju.
S

Steva Mrak

pre 4 meseca

@da da da Ona Brankici pre svega mora biti zahvalna za to EP Ona se povredila i nakon Japana i olimpijade uzela slobodno i nije bila u timu pa je Terza uveo Saru Maja Aleksic takođe nakon olimpijade.je imala povredu a umesto Maje je Terza uveo Stefanu Veljković.Brankica je na neki način zaslužna za penziju Sare,da je bila zdrava Sara ne bi imala penziju danas, realno je tako.
B

Blok

pre 4 meseca

Ti si verovatno veliki sportista i znalac iz fotelje. Daj neki svoj uspeh, da cujemo.