"Anže Kopitar, superzvezda Kingsa"
"Anže Kopitar, superzvezda Kingsa"

Rana proba za Stenli kup

Vreme čitanja: 1min | pon. 23.10.17. | 14:59

Verovatno dva najveća favorita za titulu u NHL-u, Mejpl livsi i Kingsi večeras od 01.00 ukštaju palice na ledu Toronta

Anže Kopitar, superzvezda KingsaNHL oklopnici su polako, ali sigurno “ušli” u novu sezonu. Takmičarska “rđa” je skinuta i sada se već igraju “ozbiljni” mečevi.

A večeras, odnosno noćas jedan čas posle ponoći palice ukrštaju dva tima koje mnogi smatraju najvećim favoritima za osvanjanje Stenli kupa, to jest titule šampiona: Toronto Mejpl Livs – Los Anđeles Kings. Iako je početak sezone i jedni i drugi igraju fantastično. Domaći tim je pre samo nekoliko dana proglašen za najvećeg favorita za titulu, ali je u međuvremenu ipak doživeo i drugi poraz tako da sada ima skor 6-2-0, te deluje da ipak nije toliko moćan.

Izabrane vesti

01.00 UTORAK
(2,05) TORONTO (3,85) LOS ANĐELES (3,00)
 

Sa druge strane leda, goste iz Grada anđela predvodi naverovatni slovenački as, Anže Kopitar koji je već sakupio 11 poena (golovi+asistencije), isto kao i njegov parnjak iz napada, Dastin Barun. A Kraljevi iz Los Anđelesa imaju samo jedan poraz u ovoj seozini, i to nakon produžetaka, te je skor 6-0-1.

Kingsi su u naletu, daju mnogo golova, ali ono što bi moglo da probudi Lišće je težak poraz sa kraja prošle sezone od istog protivnika – 0:7.

*kvote su podložne promenama

(foto: Action Images)


tagovi

hokej na leduKanadaLos Anđeles KingsNHLsportsko klađenjeToronto Mejpl Lifs

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara