Komentari na vest

Srbija i dalje može na Svetsko prvenstvo!

S

Sferopulosov Fmp

pre 24 dana

Lazar Kukić-zločin koji traje.
M

MNE

pre 24 dana

Moze i tu kartu da dobije i CG kao najbolje plasirana na proslom SP od svih preostalih reprezentaciju koje konkurisu za to.
a

auuuh

pre 24 dana

Nema sanse da Srbija prodje. Nema nikakve opopljive rezultate u ovom veku sem srebra 2012. Gubljenje vremena i alibi prica RSS. Izgubili smo od Spanca jer su oni i dalje bolji. Mada je ova Spanjia kil metrima daleko od medalje. Pa Hrvati su ih proslog januara razbil deset razlike. I jos da napomenem - srednjak Kukic je KATASTROFA. Muska Liscevic. Covek "proda" nenormalan broj lopti po mecu. Juce je Srbij imala 30 sekundi i igraca vise za zadnji napad , a on uspori igru, drzi loptu i da je Kosu na samom isteku da sutne bilo kako?! A nemas boljeg od njega...
l

lanmigost

pre 24 dana

A sta su to uradile ostale reprezentacije koje se bore za vizu sa nama? Da Spanija nije to ta ekipa, ali i mi smo bili oslabljeni. Videcemo svakako, meni se cini da ima tu nekog potencijala
V

Vajd kart

pre 24 dana

Mogli su španjolci izgubiti 20 golova i sigurno bi išli na svetsko. Bez veze igrati kvalifikacije. Podelite najbogatijam vajd kartove.
K

KRCALICA

pre 25 dana

HOCEMO MOMENTALNU SMENU SVIJ STRUKTURA U OK RIBNICA. NE ŽELIMO IGRAČE OD 50 GODINA. HOĆEMO TALENTE I TURNIRE U SVIM SKOLAMA. KRALJEVO IMA NOVU FANTASTIČNU HALU. MORA PROMENA U SVIM STRUKTURAMA
B

Baggio

pre 25 dana

Vajld karta u bilo kom sportu je nesto najjadnije sto postoji. Ako nisi uspeo na terenu kroz kvalifikacije da izboris plasman ni ne zasluzujes da igras na takmicenju. Nekad je laksa grupa, nekad teza, nekad imas srece, nekad ne, ali to je sport. Vajld karta sa druge strane je cista kupovina plasmana ili odredjeni politicki uticaj.
Z

Zbaj

pre 25 dana

Za vajld kard konkurisu Srbija, Crna Gora, Svajcarska i Frarska Ostrva, cak i tim redoslijedom ko ima najvece sanse. Mislim da ce Srbija dobiti tu pozivnicu.
P

Pedja108

pre 25 dana

Potpuna je glupost da postoje wild karte u bilo kom sportu. Nisi se kvalifikovao, dovidjenja. I da nas puste, sta bi mi tamo radili? Po obicaju nista. Posle prvog poraza bi rekli kako smo bili blizu, eto nismo imali srece, ali nije sve izgubljeno. Posle druge, bilo bi kako jos uvek postoje kalkulacije za prolaz, ali ne zavisi sve od nas. U stvari, mi jedino i mozemo da prodjemo ako se drugi rezultati poklope, a ne zbog nase igre. Od nekadasnje sile, koja je izmisljala akcije koje su usle u rukometni udzbeik, postali smo svetski dunsteri u ovom sportu.
M

Mladen L

pre 25 dana

Reprezentacija nam je nedaj Bože.Igraju kao neke strine babe.Moja pokojna prababa Cuja da ustane iz groba bolje bi igrala.Treba ih posle svakog poraza postroiti i dobro izbičevati.

Bojan Urosevic

pre 25 dana

Gost 38282 Slovenija je u baraž za prošlo svetsko prvenstvo ispala od nas pobedili smo ih u obe utakmice i dobili wild card a mi ćemo dobiti sad zato što smo na prošlo svetsko prvenstvo bili prvi ispod crte a sad smo igrali baraž protiv Španaca
M

Mladen L

pre 25 dana

Reprezentacija nam je nedaj Bože.Igraju kao neke strine babe.Moja pokojna prababa Cuja da ustane iz groba bolje bi igrala.Za svaki poraz treba ih postrojiti i dobro izbičevati.
G

Gile 88

pre 25 dana

Ima napretrka kod Rojevica druga je stvar sto smo umorni od 20 godina nicega pa nam sad i poraz od Spanije deluje isto kao poraz od Kipra.
1

131

pre 25 dana

Nismo izgubili nego pobedili 3 razlike !
S

Srbine

pre 25 dana

Baš je moċna Španija,kako da ne jedna prosecna ekipa
t

trebali

pre 25 dana

smo dobiti cg i imali bi daleko lakseg protivnika...ovako neuspeh...
s

srce od kamena

pre 25 dana

A kada pišete zahtev za OI? Uskoro će i to.... ko razume shvatiće Iskreno, jako glup sistem da postoji vajld karta za bilo koje takmjcenje (SP). Ako nisi izborio na terenu prolaz nema šta da tražiš na "zelenom" stolu. U prevodu, potrudi se i stvaraj igrače za velika dela, ali na terenu! Čita ovo rukometni Džoker (J)?
G

Gost 38282

pre 25 dana

Bravo za komentar
o

odg.

pre 25 dana

Reci to Sloveniji, koja je dobila wildcard za SP (u baražu oba puta izgubili od Srbije) i onda preko SP i kvalifikacija, drži ne daj, završiše na OI u Parizu. Da ne bi wildcarda, ne bi bili ni na Olimpijskim igrama. Dakle, poenta, nije sve na terenu, bitan je i zeleni sto.
P

Pobeda je resenje

pre 25 dana

Kad je mogla Slovenija moze i Srbija preko wild card.
G

Gost 38282

pre 25 dana

Slovenija se plasirala veceras zasluzeno.Njihova i zenska ekipa ide u Pariz.Mi kucamo molbe...

Jovan Rašković

pre 25 dana

Srbija je imala najtežeg mogućeg rivala! Ni sam ne znam šta Španija radi u kvalifikacijama?!
r

realno85

pre 25 dana

ti da si imao malo mozga pa umesto onog pogubljenog kukica ubacio kojadinovica u zadnjih 5 minuta igrao bi sp. ovako corak.
S

Sve strucnjaci

pre 25 dana

Ko bi igrao desno krilo posto se Djukic povredio? Kojadinovic desni bek a Kukic srednj. A sto nije branio Vejin umesto Bande😁
G

Gost 28292

pre 25 dana

Mogli smo i da izgubimo 10 razlike veceras pa da šaljemo molbe.Mozda i za Pariz da posaljemo odmah molbe ako neko odustane da nas pozovu na olimpijadu.
S

Sakupljac potpisa

pre 25 dana

Jao on jajavljuje