Komentari na vest

Srbija i Italija - dobra kombinacija: Odbojkašice u seriji 19-0 sa stranim selektorima na klupi

k

kazi nam Brundo

pre 9 meseci

Srbija će sutra sedmi uzastopni put igrati polufinale prvenstva Evrope a ovaj niz traje od 2011. Možemo li i četvrti put uzastopno u finale EP.Kazi nam dobri naš Brundo.
B

Brundo

pre 9 meseci

Hehe,Favorit smo na papiru i po igrackom sastavu.Idemo u jos jedno finale.To bi bilo 6.finale za Srbiju na EP.
n

neverovatno je

pre 9 meseci

Da je došlo vreme da se u Srbiji više očekuje od odbojkašica nego od košarkaša.Do pre 15 godina nezamislivo.Neverovatno je kako je savez podigao ovaj sport iz pepela.U N Sadu bio 1 klub ženske odbojke pre 20 godina a danas ih preko 50.Najmasovniji sport je odbojka kod devojcica u Srbiji.Neverovatno je i to.Kao da ženski vaterpolo to postane u Srbiji za 20 godina.Da sve devojčice idu na vaterpolo kao sad na odbojku.Jer sad vaterpolo nema masovnost i rezultat isto kao odbojka do 2006.
M

Ma Savez

pre 9 meseci

je fantastičan. Samo neko da objasni kako se od tog fenomenalnog rada došlo do fenomena da se debakl od reprezentativnog leta skriva iza medalje sa turnira moje ulice.
N

NS odbojka

pre 9 meseci

I od tih 50 ni jedan u Superligi...
d

da su svi takvi

pre 9 meseci

Ma Savez Kakav debakl devojke u polufinalu bog zna koji put za redom.Verujem i da uzimaju medalju.Želim isti rezultat u kontinuitetu 10 godina svim savezima u Srbiji sa ženskim selekcijama.Pa kada budu prvaci sveta puta dva za redom da im kažu da nisu dobro organizovani.Samo u Srbiji se tako nešto može čuti.
N

N Sad odbojka

pre 9 meseci

Pa rezultat je 5000 dece u odbojci a nekad je u N Sadu bilo njih 150.Ima Novosađanki koje su ove godine igrale finale Kupa i osvajale Kup.Ima ih koje su uzele titulu.Ima ih u A reprezentaciji koje su bile deo tima u Ligi Nacija ovog leta.Imali smo i Superligaša ove godine.Nebitan je rang takmičenja.Nemamo tradiciju ženske odbojke i nema sponzora i novca u N Sadu za žensku odbojku.99 posto klubova se finansiraju od roditelja i članarine.Njih 80 posto nemaju dinar od grada ili ako imaju to je oko 300 000 din za celu godinu.Tu se super liga i ne planira.Bilo je pokušaja par klubova u prethodnoj deceniji koji su došli do super lige ali bez značajnih rezultata.Masovnost je tu i odbojka je najmasovniji sport u N Sadu.Niko to nije prepoznao za sada... Od onih koji se pitaju.
N

NS odbojka

pre 9 meseci

"Superligaš" bio gori i od Batajnice. Ispali sa 22 poraza i par osvojenih setova. Da nije Boričić mešao prste pre decenije i malo jače NS bi i danas imao Superligaša koji se bori za titulu. Toliko o Savezu
n

niš odbojka

pre 9 meseci

NS odbojka Nama tj vaman ni Boričic ne valja.Kako onda glasaji za njega da bude predsednik CEV i podpredsednik FIVB.Hajde neka bude tako al Srbija u odbojci nije imala u istoriji.sportskog radnika u vrhu tih organizacija.Dok je bio u OSS politika se nije mešala.Njegova ideja je bila da se podigne ženska odbojka.Postavio je Terzu dao iste uslove devojkama kao i muškarcima u reprezentaciji.Rekao Terzi 2007 da ce Srbija za 10 godina biti prvak sveta.Imao je viziju.
N

Niš odbojka

pre 9 meseci

NS odbojka Da se u fudbal i košarku uloži u N Sadu i Nišu kao u Beogradu ne bi videli Aba ligu a ni ligu šampiona ove godine u Beogradu u fudbalu.N Sad ima mušku odbojku Beograd gaji žensku.Do pre 3,4 godine od 1945 sem Užica nije bilo šampiona Jugoslavije i Srbije posle, iz nijednog grada sem Beograda.Niš ima klub sa 1300 dece i 200 000 din godišnje od grada.Da li je to tužno?
B

BG Odbojka

pre 9 meseci

Niš odbojka Tužno jer i Beograd ima 2,3 kluba sa oko 2000 dece i preko 2000 dece po klubu ali bez pomoći grada u bilo kom obliku.Masovnost ih ne zanima.Zato klub sa 30 -50 članova dobije termine i milione.
N

NS odbojka

pre 9 meseci

Koliko mi je poznato Niš nema ni prvoligaša... Tj sada su ga dobili posle 10 god pauze. Činjenica je da je za trenutnu garnituru šljama koji vodi Savez Boričić gospodin. Ali daleko od toga da nije mešetar svetskih razmera
o

odbojka niš

pre 9 meseci

NS odbojka Lepo je da odbojka ima čoveka u vrhu.Naš je.Mi uspeh nekako ne praštamo našima.Bolje on nego neki Iz Danske da je na vrhu CEV.Treba uložiti novac i u male klubove pogotovu one koji imaju dosta dece ne samo u odbojci nego u svakom sportu.Ja se borim za to.Smatram da sam u pravu.Kako klub sa 1300 dece dobije po 1,5 e godišnje po detetu.Jedna flašica vode za jedan trening po detetu.
n

niš odbojka

pre 9 meseci

NS odbojka Kako da ima prvoligaša bez novca.Ne razumemo se očigledno.Nilkakve pomoći nema.U prevodu nikoga ne zanima.Tako se ne pravi prvoligaš.Bez novca ne ide.Uzmi u fudbalu i košarci budžet C Zvezdi i Partizanu nema ih nigde automatski.
N

NS odbojka

pre 9 meseci

Ujedno i zato što je Savezu bilo preče da napravi veštačke tvorevine u Ubu i Lajkovcu, gde će im lokalne kabadahije puniti džepove a i da seniorsku ligu napravi u ligu bez briga za animatore i cirkuske radnike
G

Gost23

pre 9 meseci

Na OI skor: 13-14
N

Neobjektivno

pre 9 meseci

Racunica na nivou ajde iskljucimo sve sto nam ne odgovara pa smo onda nadmocni
p

pa i jesmo

pre 9 meseci

nadmocni..Posebno od osvojenog sp.. najkonstantniji tim...
B

Brundo

pre 9 meseci

Gvideti je vec cetiri puta bio u finalima EP i sve ih je izgubio - 2011, 2013, 2015, 2019.Dva puta od Srbije i dva puta od Rusije.Sa Vakifbankom je bio mnogo uspesniji.Tu ima sest titula prvaka Evrope.
p

pa i može

pre 9 meseci

Samo sa klubom do zlata.Njemu je lepo.Još samo sanja tu svetsku i olimpijsku medalju sa reprezentacijom al nacekace se.
B

Brundo

pre 9 meseci

Te se najteze osvajaju, narocito olimpijska.Mi ih imamo 5 sa svetskih prvenstava i OI.Ako ima jedna stvar koja odvaja nasu reprezentaciju od ostalih to je onda ogromno iskustvo.One su testirane mnogo puta.Zato pobedjujemo i kad igramo lose, sto je bio slucaj juce protiv Ceske,To je nas najslabiji mec na ovom EP iako smo ga dobili sa razlikom od 31 poena.
n

nismo

pre 9 meseci

mi dobili cesku zato sto smo iskusni nego zato sto oni nemaju pojma.igra na nivou druge lige zapad