""
""

Srbijan boul: Vojvode u trileru osvojile titulu protiv Vukova!

Vreme čitanja: 1min | ned. 05.07.15. | 20:59

Duel na stadionu Kabel u Novom Sadu rešen je u poslednjim sekundama. Devet sekundi pre kraja Vukovi su vodili sa 23:18, a onda je na scenu stupio Vilijam Pauel. On je postigao tač-daun i preokrenuo na 24:23, a Vladimir Dimitrijević je iskoristio pretvaranje, jednim poenom potvrdio vođstvo domaćih

Amerikanci imaju Super, a mi Srbijan boul. Duel dve najbolje ekipe u borbi za titulu prvaka Srbije u američkom fudbalu u Novom Sadu pripao je domaćim Vojvodama protiv beogradskih Vukova – 25:24 (12:14, 6:0, 0:3, 7:6).

Izabrane vesti

Duel na stadionu Kabel u Novom Sadu rešen je u poslednjim sekundama. Devet sekundi pre kraja Vukovi su vodili sa 23:18, a onda je na scenu stupio Vilijam Pauel.

On je postigao tač-daun i preokrenuo na 24:23, a Vladimir Dimitrijević je iskoristio pretvaranje, jednim poenom potvrdio vođstvo domaćih.

Dobili su Beograđani šest sekundi za poslednji napad, ali Djuksi su se odbranili za dvostruku pobedu u 11. Serbian boulu.

Na ovaj način, Vojvode su postale, posle Vukova i Vajld Borsa, treći tim u Srbiji koji je osvajao titulu od 2004. godine, kada je odigrano prvo srpsko finale.

(FOTO: Youtube printscreen)


tagovi

SrbijaSAAFNS VojvodeBeogradski vukoviamerički fudbal

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara