Komentari na vest

Srbijo, ponosna budi što imaš njih dve...

ž

željko BG

pre 5 meseci

Naša HERCEGOVAC.
I

Ispravka teksta

pre 5 meseci

Tijani ovo nije 2. svetska klubska titula nego TRECA. Ima ih 3, a na dva osvojena klubska svetska prvenstva je bila MVP.
D

Da da da

pre 5 meseci

Druga je prva 2016 Srpske odbojkašice Maja Ognjenović i Tijana Bošković postale su prvakinje sveta sa Ezačibašijem 2016 . Bošković je na Svetskom klupskom prvenstvu na Filipinima 2016 proglašena za najkorisniju igračicu i najboljeg korektora,.2016 i 2023 je uzela titule.Kad je 3 put?
I

Ispravka teksta

pre 5 meseci

@da da da, 2015/16 sezona Tijanin klub je osvojio svetsko klubsko prvenstvo pobedivsi Dinamo iz Krasnodara u finalu tada je Tijana tek dosla u klub u sastavu su bile Jordan Larson legendarna i Neslihan Demir, godinu dana kasnije Tijanin klub je odbranio titulu (sezona 2016/17) a Tijana bila MVP. 2015/16 je bila u sastavu kada su dobili Dinamo Krasnodar. Tako da ima 3 svetske klubske titule a 2 MVP nagrade.
D

Da da da

pre 5 meseci

Ispravka teksta Tijana je dosla u sezoni 2015/16 od septembra zaigrala u Turskoj.To je ta sezona .2016 su igrale.Tim i zvezde poput Taise Menezes, Tatjane Košeleve, Džordan Larson, Rejčel Adams, a pre svih naše Maja Ognjenović i Tijana Bošković i osvojile su Svetsko klupsko prvenstvo 2016 a igralo se na Filipinima, u Manili. U finalu su bile uspešnije od Pomi Kazalmađorea, za koji je igrala Jovana Stevanović u pet setova. Treće mesto pripalo je Vakifbanci, gde je dominantna bila Milena Rašić, jer je slavila nad Volerom, koji je te sezone vodio Zoran Terzić uz asistenciju Željka Bulatovića, a gde su starosedeoci bile Bojana Živković i Silvija Popović. Tim iz Turske je bio bolji sa 3:1.
D

Da da da

pre 5 meseci

Ponos Srbije Jole i Tića.Hvala za sve.Kraljice naše.
S

Steva Mrak

pre 5 meseci

Imaju više medalja njih dve sa Srbijom nego sav ostali kolektivni ženski sport kod nas zajedno ne računajući odbojku tu, od raspada Jugoslavije tj od 1992.Odbojka je najuspešnija u ženskom sportu u Srbiji ubedljivo.Treba uložiti novac u odbojku.Jak naš klub da se napravi i da se vrate u Srbiju naše i da budemo klupski prvaci evrope i sveta sa našim igračicama.Zaslužile su to devojke.Ima za košarku sa strancima treba i mora i za odbojku sa NAŠIM igračima.
D

Da USA

pre 5 meseci

@Steva Mrak, tako je. Evo od sledece sezone USA pravi svoju ligu i sve reprezentativke njihove idu tamo da igraju. Svoj odlazak u USA ligu najavile su Jordan Thompson (korektor Vakifa), Kelsy Cook (primac Imoca), Wasington (igra srednjaka kod Maje Ognjenovicu u Skandiciju) takodje i prvi tehnicar USA Poulter, koja je povredjena prosle sezone pa nije igrala. A verovatno ce i Ogbogu srednjak Vakifa s ozbirom da je sa Vakifom sve osvojila.