Maja Ognjenović (©MN Press)
Maja Ognjenović (©MN Press)

Strašan početak finala u Italiji: Maja Ognjenović bolja od Santarelija

Vreme čitanja: 1min | sre. 17.04.24. | 23:38

Skandići pobedio Koneljano u prvom duelu posle velike borbe - 3:2

Napravio je Skandići uspeh samim plasmanom u finale, s obzirom na to da igra u ligi u kojoj su Koneljano i Vero Volej Milano. Ali, ekipa u kojoj je glavni motor Maja Ognjenović se time neće zadovoljiti... Postalo je to svima jasno večeras.

Skandići je u prvom duelu finalne serije uspeo da baci na kolena moćni Koneljano i nanese mu tek drugi poraz u sezoni - 3:2 (25:22, 16:25, 25:22, 24:26, 17:15). Bio je to strašan meč - u kome je vrhunac neizvesnosti dostignut u taj-brejku.

Izabrane vesti

Naredni obračun je na programu 20. aprila, kada će Barbolinijev tim na domaćem terenu imati priliku da duplira prednost. Aktuelni šampion će biti pod većim pritiskom, jer Santareliju sigurno da ne bi prijalo da ima zaostatak 0:2.

Maja Ognjenović je bila bitna karika u pobedi, pre svega zbog odlične organizacije igre, a stigla je i da upiše tri poena - dva asa i jedan blok.

Publika je mogla da gleda žestok obračun dva moćna korektora - Izabel Hak je za Koneljano osvojila 34 poena, ali je pobedu odnela Ekatarina Antropova koja je za Skandići upisala 31.

Antropovu je najbolje pratila Žu Ting sa 16, dok je Brit Herbots zabeležila 14. Kad je Santarelijeva četa u pitanju - Plamer je brojala do 15, Lubijan do 13, a Robinson Kuk do 12.


tagovi

Maja Ognjenovićdanijele santareliŽOK SkandićiImoko Koneljano

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara