Komentari na vest

Svi favoriti se prošetali do četvrtfinala, cela evropska odbojka se svodi na pet reprezentacija

M

Mecca

pre 9 meseci

Ni jedan timski sport u svetskim razmerama nema tako oštru i konkurenciju kao ženska odbojka. U finalima svetskih prvenstava i olimpijskih igara u 21.veku igrale su reprezentacije sa 4 kontinenta. Znate li neki drugi sport sa ovako izjednačenom konkurencijom na svetskom nivou ?
A

AfrPro

pre 9 meseci

4 kontinenta i po 1 ozbiljna ekipa na celom kontinentu. Evropa 3. Smesno.
D

Dare Olimpijac

pre 9 meseci

U rukometu van evrope niko medalju nije uzeo od kada postoje olimpijske igre.Odbojka ima pobedmike sa svih kontinenata.
S

Sa svih?

pre 9 meseci

Australia dislikes this.
v

vaterpolo Ž itd

pre 9 meseci

Ima najmanju konkurenciju a nas nema nigde.Daj bože da budu prve u evropi bar i to bi bio uspeh.Ženski rukomet nikad od raspada Jugoslavije nismo bili na Olimpijskim igrama.Mala konkurencija.Prvak evrope i sveta ide direktno.Kvalifikacije 4 ekipe i 2 idu na olimpijadu a mi 30 godina otići ne možemo.U košarci zadnje kvalifikacije za Tokio u Beogradu žene.4 ekipe Amerika van konkurencije igrala i faktički od 3 idu 2.Kako da ne odeš.U odbojci teže otiči tj izboriti sam plasman nego uzeti medalju na OI.Muškarci odbojka 2016 uzmu svetsku ligu a ne idu u Rio.Za Tokio prvaci evrope a opet ne prođu kvalifikacije.
P

Pretesko je

pre 9 meseci

Toliko je tesko otici da smo otprilike vec sad na OI jer pasti na listi ne mozemo toliko da ne odemo sve i da izgubimo kvalifikacioni turnir.
P

Pretesko i jeste

pre 9 meseci

Pretesko Pa da .Neka neka druga reprezentacija uzme 8.medalja za redom pa će joj biti isto tako lako.Nemoj gledati po Srbiji plasman.Gde je Madarska na OI Hrvatska,Bugarska,Rumunija ,itd neke zemlje koje imaju sasvim ok timove i masovnost i lige koje su u rangu sa nama ili i bolje.
H

Hahahahhaha

pre 9 meseci

Pa gde su iste u ostalim sportovima? Poljska kao četvrta u Evropi igra pretkvalifikacije za kvalifikacioni turnir na kojem će opet morati biti prvi ako hoće u Pariz. A ovde ne moraš ni biti prvi već si u Parizu xD
i

ihihihihihoho

pre 9 meseci

Ako računamo da će američki tim sigurno stići do polufinala i da bi najverovatnije tamo trebalo da budu dve evropske selekcije, onda nam čak plasman u polufinale garantuje direktan odlazak na Olimpijske igre u košarci., jer sada napr Francuska nije u polufinalu. Ne treba medalja hahahahaha.Dve najbolje iz evrope idu na OI sa SP direktno u košarci.Naravno i prvak sveta.Pa tome i da je tako u odbojci mi kao šampioni sveta ne bi ni igrali kvalifikacije.U Rio smo otišli kao drugi sa Sv Kupa.Za 12 dana odigrali 11 utakmica.Teže takmičenje od prvenstva sveta.Teoretski u košarci ako su prvih 8 van evrope na SP a mi 10 tj kao drugi najbolji iz evrope idemo u Pariz direktno.Komedija
ž

ženska košarka

pre 9 meseci

Srbija je bila smeštena u grupu u Beogradu sa aktuelnim svetskim šampionom i učesnikom OI selekcijom SAD koja je u Beograd došla da igra van konkurencije , i sa 2 Afričke zemlje Nigerijom i Mozambikom, a sve utakmice igrale su se u hali "Aleksandar Nkolić" .Oko 2 500 000 e je koštala ova zabava gde ne možeš da se ne plasiraš na olimpijske igre.Za košarku uvek se mora imati sve za kvalifikacije.
a

ahahahhahaha

pre 9 meseci

pa cekaj sam si rekao pusti Srbiju, sta je sa bracom Rumunima hahahahhahahahahahahahaha sam sebe zakopavas
M

Mop

pre 9 meseci

Sta je ovaj portal postao u komentarima. Gomila ocigledno isfrustriranih klinaca koji niste ne cene, vec dolaze da pisu.... 90% pet skleka ne bi moglo da radi. Ove devojke se trude, nevezano za Srbiju, vec za sve reprezentacije. A ovi majstori, ne svi, ni za zgradu ne bi mogli da igraju. Ljuti, prozivke u sve se razumeju. Kad im guzica dovoljno naraste pravo u politiku. Sport nije za vas jer je to nesto drugo
M

Mop

pre 9 meseci

Spucao minuse. Aj argument jer ovo +, - nije baš nešto relevantno za bilo šta. Vini... Prati čovek odbojku a sad odjednom svi znaju ko je dobar a ko ne. Jadno jer je ovde. Nešto je i moglo u vezi sporta kao takvog da se komentariše. Sad ni ovde ne može od genijalaca stručnih. Aj još neki minus pa u depresiju da padnem, pošto je to najvažnije u životu. Za sport ko pita
N

Nnnnn

pre 9 meseci

Pa Turska se bas i nije prosetala. Jedva su zivu glavu izvukli u 1/8 finala. To se desi kad podcenis protivnika.
W

Westfallen

pre 9 meseci

Na kojih 5? Poljska i Holandija po svemu nisu ozbiljne reprezentacije. Holandija nikada nije ni bila sam svetski vrh, a Poljska je u senci muške odbojke, sa povremenim izletima tu i tamo. Ovo je turnir 3 reprezentacije gde će dve odigrati polufinale i ko dobije ide u finale, da se reše te tri medalje i to je to. Rusiji je zabranjeno učešće a ostale, nikog ovo ni ne interesuje. Na svetskom nivou ima 5-6 zemalja koje igraju ozbiljnu odbojku i to je cela priča. Ostalo je teški amaterizam.
G

Gost13

pre 9 meseci

Ove priče me najviše nerviraju u fazonu u svetu ima 5-6 timova koje igraju, bla bla bla i tako dalje. A fudbal nije amaterizam? Pa mi smo prvi amatwri u fudbalu a ima takvih sila. Zadnjih 10 prvenstva 90 posto ekipa u završnici je isto. Tek poneko iznenađenje. Eto, isto amaterizam ako se pogleda.
k

kao košarka

pre 9 meseci

Skloniš NBA daleko su iza muške odbojke.Sad kao Italija i Poljska odbojkaške zemlje igraju sjajnu košarku.Komedija je postala košarka.
B

Belgrano

pre 9 meseci

Navedi mi jedan timski sport u kojem se u zenskoj konkurenciji ozbiljnije radi i igra nego u odbojci?
s

saLE BRAT

pre 9 meseci

Amaterizam je sine tvoje podcenjivanje odbojke