(Instagram OK Takovo)
(Instagram OK Takovo)

Takovo može i do razigravanja, zlata vredna pobeda protiv Jedinstva

Vreme čitanja: 2min | pet. 17.03.23. | 22:28

Momci iz Gornjeg Milanovca u 21. kolu bolji od Jedinstva

Može Takovo i do plej-ofa! Vrlo važan trijumf večeras su zabeležili momci iz Gornjeg Milanovca protiv Jedinstva, posle kog su se zamenili na osmoj poziciji koja vodi u razigravanje - 3:1 (25:23, 22:25, 25:22, 25:17).

Ništa još nije gotovo jer treba tokom vikenda da se kompletira 21. kolo, a onda i da se odigra poslednja 22. runda naredne nedelje, ali šanse za nastavak takmičenja sa najboljim ekipama postoje.

Izabrane vesti

Svakako je vrlo neizvesno u donjem domu tabele i kad je borba za opstanak u pitanju i kad je reč o poslednjoj poziciji koja vodi u plej-of. Jedina ekipa koja sigurno ispada je Spartak iz Ljiga (0-21), a najugroženiji su iznad Novi Sad i Karađorđe koji imaju po šest pobeda.

Takovo je trenutno na osmom mestu sa učinkom 7-14 i 25 bodova, dok je Jedinstvo devetoplasirano sa istim skorom 7-14, ali pet bodova manje. Sve će biti rešeno narednog vikenda. Jedinstvo će igrati sa Novim Sadom, Takovo gostuje Mladom radniku, a najteži posao će imati Karađorđe jer ide na megdan Vojvodini.

Veliku pobedu večeras Takovu je doneo mladi Kubanac koji igra na poziciji primača servisa. Brunet Lazaro je osvojio čak 33 poena, koji su bili veoma raznovrsno raspoređeni. Iz napada je osvojio 25 (42-25, 60 odsto), pet sa servis linije i tri iz bloka. Jedinstvo mu večeras ništa nije moglo...

Raspoložen je u pobedničkom sastavu bio i Milan Krstić, koji je završio meč sa 21 poenom. Treći dvocifreni bio je Vladan Aleksić sa 11 poena. Odlično ih je razigrao dizač Andrej Polomac, a njemu je posao olakšao veoma dobrim prijemom libero Dragan Petrović.

U poraženom sastavu Tomo Micić je upisao 15 poena (napad 23-12), a Srećko Ristić 10.

SUPERLIGA SRBIJE ZA ODBOJKAŠE

21. kolo

Četvrtak

Novi Sad - Crvena zvezda 3:2

Petak

Spartak Ljig - Ribnica 0:3

Takovo - Jedinstvo 3:1

Subota

18.00: Partizan - Vojvodina

19.00: Radnički - Mladi radnik

Nedelja

18.00: Karađorđe - Spartak Subotica

22. kolo

Jedinstvo Stara Pazova - Novi Sad

Crvena zvezda - Partizan

Vojvodina - Karađorđe

Spartak Subotica - Spartak Ljig

Ribnica - Radnički

Mladi radnik - Takovo




tagovi

OK TakovoSuperliga Srbije u odbojci

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara