Marko Radulović (©Reuters)
Marko Radulović (©Reuters)

Transfer bomba pred F4 Kupa Srbije: Novi Beograd uzeo Radničkom top prospekta – Marka Radulovića!

Vreme čitanja: 2min | pet. 27.01.23. | 12:54

Jedan od najtalentovanijih srpskih vaterpolista prešao u tabor najvećeg rivala

Novi Beograd je prodrmao vaterpolo tržište, pred bitku za prvi ovosezonski trofej Radničkom je uzeo Marka Radulovića! Kakav tajming...

Dan pre polufinala Kupa Srbije, potresi u redovima branioca pehara. Uroš Stevanović, strateg Kragujevčana, za ostatak sezone ne računa na Marka Radulović, a obaveza je oslobodio i centra Nemanju Vica, piše Sport klub.

Izabrane vesti

U Kragujevcu su doneli definitivnu odluku. Marko Radulović sklopio je dogovor sa novobeogradskim klubom za narednu sezonu, i u Kragujevcu su odlučili da mu se zahvale na saradnji. Poslednji meč za Radnički odigrao je u Splitu protiv Jadrana, a srpski vicešampion uzeo je bod.

Marko Radulović povrdio je da će u narednoj sezoni braniti boje novobeogradskog kluba, a do kraja tekuće sezone neće imati pravo nastupa, što na duge staze može da predstavlja problem za Riječanina, jer pitanje je u kakvoj će formi biti na leto, kada reprezentaciju Srbije očekuje Svetsko prvenstvo u Fukuoki.

Sada je sve u izmaglici, osim jednoga – nova adresa jednom od najtalentovanijih srpskih igrača biće “11. april”.

Radnički je pred Fajnal-for Kupa Srbije ostao bez bitnog aduta u spoljnoj liniji, ali i u centarskoj. Jer, obaveza je oslobođen i Nemanja Vico. Otputovao je u Kotor iz privatnih razloga…

Srpski centar je nedavno vraćen sa američke turneje, iako je krenuo sa reprezentacijom Srbije put Lujvila i Dalasa. A, sada se sa klupskim saigračima neće boriti ni za prvi trofej u sezoni.

Ostaje da se vidi kakvi će potezi biti Radničkog u narednom periodu.


tagovi

VK RadničkiVK Novi BeogradNemanja VicoMarko RadulovićVaterpolo transferi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara