Komentari na vest

Trener najboljeg kluba Evrope na klupi reprezentacije Srbije

V

Vini Gogniti!!!!!!!!!!!!!!!

pre preko 2 godine

Sto kaze covek dole i ja sam 100% bio za Zakoca ali Zakoc je sada posvecen iskljucivo Partizanu,on je to licno rekao nedavno.Imamo odlicnog trenera,ovo je velika stvar za nasu odbojku a vi sto pljujete coveka jer je stranac a pola vas i pojma nema ko je covek malo se raspitajte i sa druge strane osim Zakoca recito ko bi to od nasih bio dobar trener,da ne kazem trener uopste a ne KVALITETAN za nacionalni tim.Tako ste pljuvali i po Amerikankama u zenskoj kosarkaskoj ekipi,tako ste i ovog coveka iz Spanije pljuvali po vestima za rukomet a sada svi vi mudro cutite ili ih hvalite i sami.Patriotizam je lep,uspeh i kvalitet su bitni a najlakse je tetovirati Hilandar preko celih ledja pa tako glumiti velike Srbe.Pustite coveka da pokaze koliko moze uz nadu da mu ove lopovcine iz saveza nece praviti probleme.Sa srecom treneru!
G

GostUSA

pre preko 2 godine

veliki samar domacoj trenerskoj struci, koja vec godinama radi i stvara igrace u teskim uslovima. Sad niko ne valja, ali je zato italijan pravo resenje. strasno! svakako, puno srece novom trenru u daljem radu
K

Kakav Santarelli

pre preko 2 godine

Gvideti je bio jedino rešenje
4

482992

pre preko 2 godine

Hahahahha da Gvideti zvani tablet. Toliko analiza, toliko statistike i na kraju ga izgazi svako ko stigne
1

11

pre preko 2 godine

Žao mi terze ali sviđa mi se naslednik
G

Gostzghh

pre preko 2 godine

sjajan izbor

djordje.dzudovic@gmail.com

pre preko 2 godine

Srecno , Daniele Santarelli, je mlad i odlican trener , tako da je ovo dobro resenje za zensku odbojku i vecina nasih rukometasica, zna italijanski jezik, tako da komunikacija sa trenerom nece biti problem, mada zna i on da prica i govori na engleskom jeziku.
H

Host

pre preko 2 godine

Dzaba sto znaju rukometasice, kad ce on odbojkasice trenirati
H

Hahahh

pre preko 2 godine

Najjaci odgovor ikada!
G

Gostfhhj

pre preko 2 godine

glup i plitak odgovor,jasno je da je covek pogresno napisao.
S

Srecno

pre preko 2 godine

Bio sam za Zakoca koji je podcenjen a jako,, jako dobar trener ali i ovo je za pozdravaljnje. Nece nikome biti lako u Terzinim patikama.