Stefan Dodić (©Starsport)
Stefan Dodić (©Starsport)

U Zagrebu oduševljeni zbog dolaska Srbina: Angažovali smo najboljeg juniora sveta

Vreme čitanja: 2min | pon. 22.08.22. | 19:59

Stefan Dodić na jednogodišnjoj pozajmici u hrvatskom velikanu

Ovoga leta Zagreb je obećani grad za srpske rukometaše. Desni bek Milan Milić stigao je iz francuskog Nanta u redove PPD Zagreb i neće biti sam. Kao što je Mozzart Sport i najavio, opremu hrvatskog velikana zadužio je Stefan Dodić.

Ne kriju oduševljevljenje u Zagrebu što su uspeli da angažuju srednjeg beka na jednogodišnju pozajmicu, koja može biti produžena za još godinu dana, Stefana Dodića su predstavili kao najboljeg juniora sveta! Jasno je da imaju ogromna očekivanja od srpskog vunderkinda.

Izabrane vesti

Stefan Dodić je sa Srbijom bio bronzani na juniorskom Evropskom prvenstvu u Portugaliji, a na kontinentalnom šampionatu poneo je MVP titulu. Ipak, za lucidnog organizatora igre u Vive Kjelceu, vicešampionu Evrope, nije bilo mesta ove sezone i u potrazi za minutima, neophodnim kako bi se razvio i ispunio pun potencijal, krenuo je put Zagreba.

Talentovani srednji bek će graditi igru PPD Zagreba zajedno sa Karpom Sirotićem i Tinom Tomljanovićem. Vranjanac je već doputovao u hrvatsku prestonicu, priključio se novim saigračima i stavio na raspolaganje Ivici Obrvanu. A, uskoro bi put Zagreba mogao da krene još jedna Srbin – Miloš Kos.

Lucidni rukometaš iz Vranja će sa PPD Zagrebom igrati u EHF Ligi šampiona, pošto je hrvatski prvak dobio specijalnu pozivnicu za učešće u elitnom takmičenju Starog kontinenta. Stefan Dodić je celu karijeru proveo u Makedoniji, kao dete je iz Vranja putovao do Skoplja na treninge, i već se upisao zlatnim slovima u rukometne knjige – najmlađi je strelac u Ligi šampiona i debitant u SEHA ligi.

Nije ni čudo što su ga u Zagrebu sa ushićenjem dočekali.



tagovi

Stefan DodićRK ZagrebEHF Liga šampiona

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara