Komentari na vest

Uspešna misija Orlova u Poljskoj sa novim stručnim štabom

Č

Čipsi

pre oko 2 meseca

Skloniš neupotrebljivog Kukića, čoveka bez imalo srca i one stvari, i ekipa odmah počne da liči na nešto.
P

Prava definicija

pre oko 2 meseca

Da uspeh je ! Svaka pobeda nasih momaka je uspeh ko ima normalnu glavu. Ko je bolesno ljubomoran i nesretan sa onim sto je on njemu smeta tudj uspeh.
V

Veliki uspeh

pre oko 2 meseca

I da se slavi ova ekskurzija kada se ne plasiramo sada na svetsko ali i tokom leta 2024 kada budu olimpijske igre u Parizu i doček naših uspešnih sportista sa olimpijade.Onih najboljih koji donesu medalju.I ženska ekipa da ode negde ovako i da Bergar obraduje naciju pa i to da slavimo kao i odbojkašice koje se.bote za 3 vezanu medalju u Parizu sa olimpijskih igara a imaju 9 medalja u nizu i zvanično su šampionke sveta.Dok u ženskom rukometu od raspada juge od 1992 nismo.bili na olimpijadi.Više od 30 godina.I čudimo se što deca neće na rukomet.
G

Gost 83628

pre oko 2 meseca

Za Veliki uspeh Nemam šta da dodam.Bravo za komentar.
N

Nije bolest sve sto boli

pre oko 2 meseca

A tebi bas stalo da idemo na OI , ti hoces da umres sto se pobedilo u Poljskoj.
V

Veliki uspeh

pre oko 2 meseca

Nije bolest sve sto boli Ne zanima nas rezultat u prijateljskim utakmicama.Pravimo od ničega uspeh.Naravno da hocemo na olimpijske igre koje gledamo samo bez nasih ekipa godinama na tv. Velike pobede u prijateljskim utakmicama protiv odbojkaške sile i zemlje odbojke Poljske nas ne zanimaju.,Ni one koji prate odbojku ne zanima pobeda Srbije u prijateljskom mecu protiv rukometne sile Danske.
P

Pljevaljski sir

pre oko 2 meseca

A jel renesansa na delu pitam zbog ujaka iz saveza
V

Vkdjdksm

pre oko 2 meseca

Jel se zna kako je Aziz igrao?
D

Domaćin pre Stranaca

pre oko 2 meseca

A šta je problem? Toni Gerona je 4 godine prodavao maglu za petostruko veći iznos.
H

Handball Fan

pre oko 2 meseca

Pa rekao je, da se pokušamo vratiti u top 10 evropskih selekcija za početak, gde smo zadnji put bili 2012. Mislim da je to realan i dostižan cilj, ako svi budu zdravi i ako se bude radilo dobro. Čestitke za dve izvojene pobede na gostujućem terenu. Ne znam u kom sastavu su bili Poljaci, ali realno i mi smo igrali u kombinovanom.