Rukometaši Vojvodine (©Starsport)
Rukometaši Vojvodine (©Starsport)

Vojvodina u elitnom društvu: Barselona, Monpelje, Celje…

Vreme čitanja: 1min | sre. 07.06.23. | 14:40

Novosadski rukometaši u Doboju od 14. do 18. avgusta imaće jake provere sa najboljim timovima u regionu, ali i dvostrukim uzastopnim šampionom Evrope

Rukometaši Vojvodine osvojili su dva trofeja, odbranili titulu u Srbiji, okitili se prvi put trofejem u Evropi, EHF kupu posle dvostruke pobede nad norveškim Nerbom, a imaće do kraja nedelje šansu za triplu krunu. U četvrtak i nedelju Lale će odmeriti snage u finalu Kupa Srbije sa pančevačkim Dinamom.

Misli su već okrenute ka narednoj sezoni i pripremama za napad na grupnu fazu Lige Evrope.

Izabrane vesti

Četa Borisa Rojevića igraće na jednom od najjačih turnira na svetu u Doboju od 14. do 18. avgusta, a u ovaj grad dolazi i ove godine sama elita, kako iz regiona – šampioni Slovenije, Hrvatske i Makedonije - Celje, Zagreb, Eurofarm Pelister iz Bitolja, tako i sveta. Dvostruki uzastopni šampion Evrope i najveći favorit za treću vezanu kunu 16. i 17. juna u Kelnu, Barselona, igraće u Doboju sredinom avgusta.

Osim Katalonaca tu je i francuski vicešampion, dvostruki prvak Starog kontinenta, Monpelje, a osmi učesnik spektakla, pored domaćina Sloge, u gradu u Republici Srpskoj je Al Ahli.


tagovi

RK VojvodinaRK BarselonaRK MonpeljeRK Zagreb

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara