Jovana Stevanović (Tviter Vero Volley Monza)
Jovana Stevanović (Tviter Vero Volley Monza)

Zajedno u napad na skudeto: Jovana Stevanović novo pojačanje Monce

Vreme čitanja: 2min | uto. 31.05.22. | 13:18

Srpska odbojkašica dugo bila na listi želja italijanskog kluba

Srpska reprezentativka Jovana Stevanović novo je pojačanje italijanske Monce! Ono što se već neko vreme nagađalo, sada je potvrđeno. Na zvaničnom sajtu kluba su našeg srednjeg blokera predstavili sa velikim oduševljenjem, jer važi za jednu od najboljih na svojoj poziciji.

Izabrane vesti

"Nakon što smo dugo pokušavali da je dovedemo, sada sa zadovoljstvom mogu da poželim dobrodošlicu Jovani u naš klub. Ona je jedna od najkvalitetnijih srednjih blokera na međunarodnom nivou i sigurni smo da će svojim talentom i iskustvom moći da nam pomogne da ostvarimo taj korak napred kojem težimo. Jedva čekamo da je vidimo na terenu u našem dresu", rekao je sportski direktor Monce Klaudio Bonati.

Jovana je od 2013. godine u Italiji. Bila je član Kazalmađorea, Skandićija i onda Busto Arsicija. Sada stiže u tim koji je prethodne sezone igrao finale Serije A i izgubio od Koneljana.

"Oduševljena sam što sam se pridružila Monci, koja se veoma poboljšala poslednjih godina i došla do toga da igra za skudeto. Nadam se da ćemo zajedno osvojiti titulu u narednoj sportskoj godini, svesna sam da u ovom klubu postoje svi uslovi za to. To su mi više puta potvrdile saigračice koje su igrale ovde. Monca je ozbiljan klub, sa stručnim kadrom. Sjajan je bio ambijent tokom plej-ofa u Monca areni, igranje u takvom okruženju će biti samo dodatan podsticaj. Nadam se da će tako biti sledeće sezone svake nedelje. Pozdravljam sve navijače, vidimo se uskoro", rekla je Jovana Stevanović za klupski sajt.


tagovi

Odbojkaški transferiJovana Stevanovićženska odbojkaška reprezentacija SrbijeOK Monca

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara