Brejdi (© Reuters)
Brejdi (© Reuters)

Zasad samo šaputanje: Tom Brejdi opet u Tampa Beju?

Vreme čitanja: 1min | sre. 02.03.22. | 14:54

„Vrata su mu otvorena“, poručuju Bakanirsi

Izgleda da Tom Brejdi ne može bez jajaste lopte. Tek što je objavio da je završio profesionalnu karijeru, najbolji kvoterbek svih vremena mogao bi da se vrati iz penzije. I opet zaigra u dresu Tampa Beja, gde je 2021. osvojio poslednji od sedam šampionskih naslova.

Zasad nema zvanične potvrde, ali u Sjedinjenim Američkim Državama se šire glasine kako bi 44-godišnji zaštitni znak NFL-a opet mogao na teren. Bar se tome nadaju njegovi poslednji (eventualno i budućni) poslodavci.

Izabrane vesti

Što se Brejdija tiče, lično nikad nisam do kraja zatvorio vrata. Ne baratam informacijom koja bi mogla da sugeriše kako će se vratiti. Da, dobri smo prijatelji i nismo i tome razgovarali, jer nisam želeo da ga pritiskak, ali imajući u vidu da je to Tom Brejdi, ako želi da se vrati, rado ćemo ga dočekati“, ostavio je mogućnost za realizaciju senzacionalnog posla Džejson Liht, generalni menadžer Tampe.

Inače, reč je o čoveku koji je Toma Brejdija doveo u Nju iNgland i uticao na šest titula Petriotsa, kao i pozicioniranje Brejdija u najjboljeg igrača lige.

Vrata mu nikad nismo zatvorili. Kadgod Tom bude želeo da se vrrati, vratiće se“, rekao je trener Tampa Beja, Brus Erians.

Baš ta reč „kadgod“ dala je povoda navijačima da veruju kako će opet gledati Toma Brejdija u akciji.


tagovi

NFLtom brejdiTom BrejdiTampa BejTampa Bej BakanirsTampa Bej Bukanirs

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara